reklam
reklam
DOLAR 32,5491 % 0.01
EURO 34,9493 % 0.26
STERLIN 40,7211 % 0.31
FRANG 35,5689 % 0.01
ALTIN 2.427,18 % 0,17
BITCOIN 63.397,21 -4.069

“AK Partinin Sonu Geldi”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
“AK Partinin Sonu Geldi”
reklam

“AK Partinin Sonu Geldi”

Cumhuriyet Halk Partisi 23 ve 24’üncü dönem Kırklareli Milletvekili Av. Turgut Dibek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla ilgili olarak geçtiğimiz gün gerçekleşen açık oturumda Cumhur İttifakı AK Parti adayı Binali Yıldırım’ın İstanbul’u yönetecek kapasitede olmadığını belirtti.

Programda bunu ispatlayacak durumların oluştuğunu söyleyen Turgut Dibek Ekrem İmamoğlu’nun daha donanımlı ve gerçekçi projeleri olduğunu herkesin gördüğünü söyledi.

Programlar ilgili açıklamasında Turgut Dibek: “Program için çok şey söyleyebiliriz.  Ancak sadece şu tespit dahi 23 Haziran için yeterlidir. Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Sayıştay raporuyla tespit edilmiş israf ve usulsüzlüklerin Sayıştay raporunda olmadığını söyledi.

İsmail Küçükkaya'ya 'siz raporu okudunuz mu' diye de sordu. Peki, sonra ne oldu; Ekrem İmamoğlu yanında getirdiği Sayıştay raporunu açtı ve israf rakamlarını tek tek oradan açıkladı.

Binali Yıldırım ben raporu okumadım demez mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday kişinin yönetmeye talip olduğu şehrin Sayıştay raporunu okumadan okumuş gibi akıl vermesi ve sonra da rezil olması gecenin özetidir…

SONUÇ.

AKP 17 yıl sonra neden ortak yayın kabul etti diye birçok kişinin kafasında sorular vardı.

1-Bugece şunu çok açık olarak gördük ki, AKP İstanbul'a aday bulamamış.

2.T.Erdoğan seçimi kendisinin değil de, Binali Yıldırım’ın kaybettiğini göstermek için bu programa evet demiş.

3-AKP için artık yolun sonunun geldiğini de tüm Türkiye görmüş oldu” dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent