reklam
reklam
DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
STERLIN 40,4534 % -0.43
FRANG 35,8280 % 0.59
ALTIN 2.508,34 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358

Ateş “Balkan Kültürünün Yaşatılması Önemli”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Ateş “Balkan Kültürünün Yaşatılması Önemli”
reklam

Ateş “Balkan Kültürünün Yaşatılması Önemli”

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş Lüleburgaz Sakızköy’de düzenlenen 5’inci Balkan Trakya buluşmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Son derece güzel bir buluşmanın gerçekleştiğini belirten Başkan Ateş balkan mozaiğinin güzelliğini bir kez daha görme şansı yakaladıklarını söyledi.

Balkan Kültürünün yaşatılması adına düzenlenen organizasyonun önemli olduğunu söyleyen Başkan Erol Ateş böylece tarihi güzellikleri, kültürü herkesin yakından görmesinin sağlandığını belirtti.

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş “Lüleburgaz Belediye Başkanımız Murat Gerenli ve belediye personeli başta olmak üzere , Bal-Göç Trakya Dernek Başkanı sn Veli Öner ve yönetim kurulu üyelerine düzenledikleri bu güzel program için çok teşekkür ederiz. Sakızköy Kent Ormanında düzenlenen (Göçümüzün 30 yılı konulu) 5.Balkan, Rumeli, Trakya Buluşmasına gitmemizde katkıda bulunan Kırklareli Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu başta olmak üzere tüm belediye personelimize ayrıca teşekkür ederiz. Bu etkinlikte bizleri yine yalnız bırakmayan Kırklareli Belediyesi Halk oyunları ekibi, Dernek üyelerimiz ve bütün camiamıza yine ayrıca çok çok teşekkür ederim” dedi. 

 

Haber/Kaynak: Sınırkent