reklam
reklam
DOLAR 32,5302 % 0.23
EURO 34,7900 % 0.12
STERLIN 40,5436 % 0.18
FRANG 35,6886 % 0.22
ALTIN 2.492,22 % 1,22
BITCOIN 2.053.157 2.181

Bu Maçlar Nefesleri Keser

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Bu Maçlar Nefesleri Keser
reklam

Spor-Toto 2’inci Lig kırmızı grupta yarın 28’inci hafta maçları 9 karşılaşmayla devam edecek.

Ligin son bölümlerine yaklaştıkça heyecan da artarak devam ediyor Spor-Toto 2’inci Lig kırmızı grupta. Temsilcimiz Kırklarelispor’un da yer aldı grupta takımların mücadelesi nefesleri keserken sergilenen futbolda taraftarların dikkatini çekiyor.

Şampiyonluk yarışında olduğu gibi ligde kalma adına da inanılmaz mücadelelerin yaşandığı Spor-Toto 2’inci Lig kırmızı grupta bu hafta sonu alınacak sonuçlar merakla bekleniyor.

Haftalık maç yorumlarımız ise şu şekilde:

23.03.2019 15:00 Manisa Büyükşehir Belediye Spor – Darıca Gençlerbirliği A.Ş.

Manisa Büyükşehir Belediyespor takımı şüphesiz ki bu ligin iyi takımlarından birisi. Geçtiğimiz hafta sonu da şampiyonluk yarışı içerisinde olan ligin en pahallı takımlarının başında gelen Fatih Karagümrük’ü deplasmanda ne bir skorla 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Bu hafta sonu ise karşılarında ligin en sonunda yer alan Darıca olacak. Bu maçtan Manisa temsilcisi rahat bir galibiyet alarak play off yolunda emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Darıca Gençlerbirliği’nde umutlar tükenmeye başladı. Bu maçtan da puan almaları mucize gibi gözüküyor.     

23.03.2019 15:00 Etimesgut Belediyespor – Tokatspor A.Ş.

Haftanın önemli maçlarından birisi de Ankara’da oynanacak. Etimesgut Belediyespor ligin iyi futbol oynayan takımlarından birisi. Etkili futbolcuları kadrosunda bulunduruyor. Takım olarak bir bütünlük ortaya koyabiliyorlar. Bu hafta sonu kendi sahalarında ligde her maça final havasıyla çıkan ve kalmak için uğraş veren Tokatspor’u konuk edecekler. Normal şartlarda güç dengesi açısından Etimesgut Belediyespor Tokatspor’un çok önünde. Ancak kaybedecek hiçbir şeyi olmayan takımlarla bu doğrultuda mücadele edebilmek çok zor. Tokatspor ligde kalmak istiyorsa bu maçtan mutlak suretle puan ya da puanlar almak zorunda. Ama buna Etimesgut Belediyespor’un saha içerisindeki tutumu daha net gösterecektir.

24.03.2019 14:30 Şanlıurfaspor – Tarsus İdman Yurdu

Şanlıurfaspor şüphesiz ki bu ligin en tecrübeli takımlarından birisi. Sezonun ikinci yarısının ilk bölümünde puan alma konusunda ciddi sıkıntılar yaşadılar. Ancak son haftalarda aldıkları puanlarla ligde var olduklarını bir kez daha ispat ettiler. Skora etki edecek ciddi futbolcuları da kadrosunda barındırıyorlar. Tarsus İdman Yurdu ise uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta sonu kazanarak derin bir nefes aldı. Şanlıurfaspor bu maçın favorisi konumda kendi taraftarı önünde de kazanmaya çok yakınlar.

24.03.2019 14:30 Sivas Belediye Spor  – Kahramanmaraşspor A.Ş.

İki denk kuvvetlerin karşılaşmasında Sivas Belediyespor kendi sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Sivas Belediyespor kendi sahasında son derece etkili bir takım görüntüsü çiziyor. Kahramanmaraşspor’da deplasmanlarda karnesi iyi olan takımlardan birisi. Bu maçın bu yüzden sonucunu kestirmek hiçte kolay değil. Beraberlik büyük bir olasılık olsa da ben Maraş temsilcisinin sürpriz bir sonuç alabileceğini düşünüyorum.  

24.03.2019 15:00 BAK Spor Kulübü – Menemen Belediye Spor

Haftanın en önemli maçlarından birisi Ankara’da oynanacak. Lig lideri Menemen Belediyespor BAK Spor’a konu olacak. Menemen Belediyespor ligin zirvesine oturmayı başardı. Ancak oynadıkları futbol per tatminkar değil. Zaman zaman inişli çıkışlı grafik sergileyebiliyorlar. BAK Spor da son derece dirençli bir takım görüntüsü çiziyor. Bireysel futboldan ziyade takım olarak farkındalık yaratıyorlar. Savunma anlayışı iyi olan bir takım. Ancak gol atmada zorlandıkları da bir gerçek. Bu maçta golü ilk atan takım Menemen Belediyespor olursa maçı rahat kazanır ancak gol dakikası geciktikçe BAK Spor2un puan alma olasılığı da artar.

24.03.2019 15:00 Pendikspor – Fatih Karagümrük A.Ş.

İstanbul derbisinde ki maç sonucu çok merak ediliyor. İki takım taraftarının arasındaki dostane olmayan bir durumda söz konusu. Kısacası bu maçta gerilim üst noktalarda olabilir. Pendikspor formundan uzaklaşmaya başladı gibi gözüküyor. Zira normal şartlarda kendi sahasında iyi futbol oynuyor ve çok zor kaybediyordu. Ancak son haftalarda sıkıntı yaşadıkları gözlerden kaçmıyor. Fatih Karagümrük ise zor yakaladığı fırsatları çabuk tepiyor. Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında kaybettiler. Bu şampiyonluk yarışı içerisinde olan bir takım için iyi bir sonuç değil. Bu hafta sonu Karagümrük puan ya da puanlar kaybederse yoluna play-off grubundan devam eder. Tabii ki diğer takımların da ligde alacağı sonuçlar önemli. 

24.03.2019 15:00 Bandırmaspor Baltok – Konya Anadolu Selçukspor

Bu hafta sonun en kritik maçı Bandırmada oynanacak bu kesin. Çünkü lig başından bu yana büyük zorluklarla karşı karşıya olan iki takımın mücadelesinde kaybeden takım ligde kalma adına bir adım daha geriye düşecek gibi gözüküyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bandırmaspor Baltok’lu futbolcular paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmanlara çıkmamışlardı. Ancak hangi şekilde olursa olsun Bandırmaspor takımı ligin ikinci yarısında kendi sahasında fazla puan kaybı yaşamadı. Kazanmak zorunda olan iki takımın mücadelesinde ortaya çıkacak olan sonuç iki takımın bundan sonraki sürecini de belirlemiş olacak. 

 24.03.2019 15:00 Zonguldak Kömürspor – Fethiyespor

Zonguldak Kömürspor ligin dengesiz takımlarında birisi. Nerede ne şekilde puan alacağı belli olmuyor. Olmayacak yerde ve olmayacak takımlar karşısında da farklı bir profil çiziyorlar. Bu doğrultuda Bu maçın sonucunun büyük ihtimalle berabere bitebilir. Kazanacak olan takımı bu maçta tahmin edebilmek inanın ki çok zor. Sıkıntı içerisinde olan Fethiyespor bu maçtan puan ya d puanlar aldığı takdirde ligde kalma adına büyük bir adım atmış olur.

24.03.2019 15:00 Kırklarelispor – Tuzlaspor A.Ş.

Yeşil beyazlı temsilcimiz iç sahada çok iç açıcı bir tablo sergileyemiyor. Bu yüzden Tuzlaspor karşısında ne yapacağını bir türlü kestiremiyoruz. Gerçi açık futbol oynayan takımlara karşı elinde ciddi silahları elinde var temsilcimizin. Bunları nasıl kullanacak merak ediyoruz. Tuzlaspor’un hiçbir şekilde puan kaybı yaşamaya tahammülü zira kayıp yaşadıklarında şampiyonluk yarışında bir adım daha geriye düşebilirler. Maçın favorisi Tuzlaspor olsa da bireysel olarak kaliteli futbolcuların maçta sağlayacağı katkı Kırklarelispor’un alacağı sonuca etki edecek. 

 

YORUM YAP

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

Beşiktaş Beşiktaş
19 Mayıs 2024

17:00
- - -

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
İstanbulspor İstanbulspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Karagümrük Karagümrük
Konyaspor Konyaspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Alanyaspor Alanyaspor
Samsunspor Samsunspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Adana Demirspor Adana Demirspor
Kayserispor Kayserispor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Trabzonspor Trabzonspor
İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
Antalyaspor Antalyaspor
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Hatayspor Hatayspor
Galatasaray Galatasaray
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Pendikspor Pendikspor
Gaziantep FK Gaziantep FK
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Kasımpaşa Kasımpaşa
Sivasspor Sivasspor
22 Mayıs 2024

17:00
- - -

Fenerbahçe Fenerbahçe
DETAYLI FİKSTÜR
reklam