reklam
reklam
DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.104.658 1.731

Erdem: Öğretmenlerimiz Sayesinde Geleceğimiz Çok Daha Aydınlık Olacaktır

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Erdem: Öğretmenlerimiz Sayesinde Geleceğimiz Çok Daha Aydınlık Olacaktır
reklam

İlçe Müdürü Cihan Erdem meslektaşlarının, mesai arkadaşlarının gününü kutladı.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda öğretmenlerin sadece öğreten değil; yetiştiren, eğiten, terbiye eden olduğunu vurgulayarak;

“Değerli Meslektaşlarım;

        Bugün, görevini özveri ile ifa eden siz kıymetli öğretmenlerimizin mesleğiyle ilgili farkındalığın oluştuğu, öğretmenlerimiz ve öğrenciler arasındaki sevgi ve saygının doruk noktasına ulaştığı müstesna bir gündür. Bugüne anlam ve önemi itibarı ile bakıldığında, öğretmene gösterilen sevgi ve saygının, bir bakıma topluma verilen değerin de yansıması olduğu asla unutulmamalıdır. Bu açıdan öğretmenler günü, fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimizin değerinin bir kez daha düşünülüp, onların milletimiz için değerinin hatırlandığı bir gündür.

        Ülkemizin teminatı olan genç nesillerimizi üstün gayretlerle yetiştiren, hayatın her konumunda ve anında toplumun bir adım önünde olan, hep daha iyiyi hedefleyen değerli öğretmenlerimiz sayesinde geleceğimiz çok daha aydınlık olacaktır. Öğretmenin sadece öğreten değil; yetiştiren, eğiten, terbiye eden; öğrencisinin içindeki cevheri sabırla açığa çıkaran ve işleyen bir zanaatkâr olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle bizler de 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda eğitim süreçlerini ve yolculuğunu sürdürdüğümüz öğretmenlerimizle öğrencilerimizin daima yanlarındayız. Zira eğitimin, değerlerimizi ve kültürümüzü yeni kuşaklara aktarmak; iyi ve erdemli insanlar yetiştirmek için elimizdeki imkânlardan biri olduğunu farkındayız.

          Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği bugünde, yurdumuzun her köşesinde olduğu gibi ilçemizde de yılmadan, usanmadan onurlu ve gururlu bir mesleğin mensubu olarak görev yapan mesai arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyor, görevi uğrunda şehit olmuş ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle yâd ediyorum.” dedi.

Haber/Kaynak: Sınırkent