reklam
reklam
DOLAR 32,5209 % -0.09
EURO 34,7918 % -0.23
STERLIN 40,4692 % -0.13
FRANG 35,5809 % -0.34
ALTIN 2.421,21 % -0,37
BITCOIN 66.366,00 0.42

Hayata Geçirilecek Projeler İçin İlk Adım Atıldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Hayata Geçirilecek Projeler İçin  İlk Adım Atıldı
reklam

Hayata Geçirilecek Projeler İçin İlk Adım Atıldı

Kırklarelispor, son maçlarda attığı gollerle ve üstünlüklerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan TOKSÖZ Holding bünyesindeki Sanset Gıda, Kırklarelispor’la ortak noktada buluşuyor.

Ham madde seçimleri, üretim ilkeleri ve kendine has lezzetiyle vatandaşların vazgeçemediği lezzetler arasında yer alan Pernigotti, Sarelle ve Tadelle markalarını Kırklareli’de üretmeye başlayan Sanset Gıda, Kırklarelispor ile işbirliğine gidiyor.

 Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan TOKSÖZ Holding bünyesindeki Sanset Gıda fabrikasında üretilen Pernigotti markasına ait dondurma ve çikolatalar geçtiğimiz günlerde Kırklarelispor Kulübü’ne getirildi.

 Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ile görüşen firma yetkilileri, ileriye dönük birbirinden güzel projeleri hayata geçirmek adına ilk adım atıldı.

TOKSÖZ Holding Genel Hizmetler Yöneticisi Onur Tülüş, Arven İlaç Genel Hizmetler Sorumlusu Mustafa Ceylan, Sanset Gıda Genel Hizmetler Sorumlusu Berkay Dik ve Sodexo İşletme Müdürü Şadi Şahin ile görüşen Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, firma yöneticilerine Kırklarelispor ile samimi ilişkiler kurma konusunda göstermiş olduğu tutumdan dolayı teşekkür etti.

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, Kırklarelispor’un Pazar günü Kahramanmaraşspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, Kırklareli Atatürk Stadyumu önünden, maça gelen tüm taraftarlara ücretsiz dondurma ikramında bulunulacaklarını ifade etti. Toksöz Holding Genel Hizmetler Yöneticisi Onur Tülüş ile ilerleyen süreçte neler yapılabileceği üzerine sohbet etti.

Toksöz Holding Genel Hizmetler Yöneticisi Onur Tülüş “Bugün Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız ile birlikte 50 yıldır profesyonel olarak spor kamuoyunda Kırklareli’ni temsil eden Kırklarelispor’un, kulüp binasını ziyaret ettik. Yanımızda getirdiğimiz ürünlerimizi de kulüp çalışanları, yöneticiler ve futbolcu arkadaşlarımıza ikram ettik. Ürünlerimiz artık Kırklareli’de üretiliyor. Markalarımız 7’den 70’e herkes tarafından beğeniyle tüketiliyor. Tamamen doğal olan ve el değmeden üretilen ürünlerimizin lezzetini tadan bir vatandaşımızın, firmamızı tercih etme konusunda süreklilik ve devamlılık sağladığını görüyoruz. Bu nedenden ötürü firma olarak farklı bir proje ile vatandaşlarımızın karşısına çıkmak istedik. Bu projeyi hayata geçirirken de Kırklareli’nin en önemli marka değerlerinin başında gelen Kırklarelispor’un seçilmesinin her anlamda daha faydalı olacağını düşündük. Şimdi ilk icraatımız ürünlerimizi önce başkanımız, yöneticilerimiz ve futbolcularımıza tanıtmaktı. Bu hafta sonu Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmaya gelen her taraftarımıza ücretsiz dondurma vereceğiz. Daha sonra ilerleyen süreçte kurulacak Kırklarelispor Store dükkanlarına dondurma dolapları yerleştireceğiz. Yine vatandaşlarımız Kırklarelispor Store’lere giderek dondurmalarımızı ücretsiz bir şekilde, keyifle tüketebilecekler. Ben bizlere bu eşsiz fırsatı sunan Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can başta olmak üzere tüm kulüp çalışanlarımıza ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Pazar günü oynanacak olan müsabaka öncesinde dondurma dağıtacağımız tüm vatandaşlarımıza da şimdiden afiyet olsun diyorum” dedi.

 PERNİGOTTİ:

Pernigotti olağanüstü Gianduia çikolatası, eşsiz nugaları ve ünlü dondurmaları ile İtalya'nın en önemli ve bilinen markalarından biridir. İtalya'nın geleneksel ve tarihi markası Pernigotti'nin 155 yılı aşkın geçmişi, üretimindeki ustalığını simgelemektedir. Toksöz Grup tarafından 2013'te satın alınan ve yenilenen Pernigotti, global bir grup olma yolunda atılan ilk adımdır. Pernigotti, %100 Türk sermayeli global bir marka olarak, tamamen doğal, üstün kalitedeki farklı ürünleriyle, hem Toksöz Grup'u global arenaya taşımayı hem de Türkiye'nin bir numaralı premium çikolata markası olmayı hedeflemektedir.

 

YORUM YAP

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

Adana Demirspor Adana Demirspor
26 Mayıs 2024

17:00
- - -

Galatasaray Galatasaray
Kasımpaşa Kasımpaşa
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Samsunspor Samsunspor
Sivasspor Sivasspor
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Konyaspor Konyaspor
Hatayspor Hatayspor
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
Fenerbahçe Fenerbahçe
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Beşiktaş Beşiktaş
Pendikspor Pendikspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

Kayserispor Kayserispor
Alanyaspor Alanyaspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

İstanbulspor İstanbulspor
Trabzonspor Trabzonspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

Gaziantep FK Gaziantep FK
Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
Karagümrük Karagümrük
29 Mayıs 2024

17:00
- - -

Antalyaspor Antalyaspor
DETAYLI FİKSTÜR
reklam