reklam
reklam
DOLAR 32,5154 % -0.08
EURO 34,9602 % 0.33
STERLIN 40,8202 % 0.56
FRANG 35,6051 % 0.13
ALTIN 2.434,40 % 0,46
BITCOIN 63.744,00 -4.321

Kırmızı Grup Kızışmaya Başladı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Kırmızı Grup Kızışmaya Başladı
reklam

Bugün ve yarın Spor-Toto 2’inci Lig Kırmızı grupta oynanacak olan maçlarda takımlar puan mücadelesi verecek.

Özellikle son haftalarda oynanan müsabakalarda birçok sürpriz sonuç alınmaya başlandığı gözlerden kaçmıyor.

Ligin üst basamağında bulunan takımlar şampiyonluk ve play-off mücadelesi içerisinde olurken ligin alt sıralarındaysa kümede kalma mücadelesi de bir hayli kızışmaya başladı.

Haftalık maç yorumlarımız ise şu şekilde oldu:

23.02.2019 13:30 Fatih Karagümrük A.Ş. – Zonguldak Kömürspor

Fatih Karagümrük yaş ortalaması olarak bakıldığında Süper lig tecrübesi olan ancak yaş itibariyle de bir hayli yüksek olan bir takım görüntüsü veriyor. Kendi sahalarında oynadıkları maçlarda yaş faktörünü seyirci desteği ile ortadan kaldırabiliyorlar. Ancak deplasmanlarda yaşadıkları sıkıntılar ortada. Bu hafta sonu kendi sahalarında ligin dinamik takımlarından olan Zonguldak Kömürspor’u ağırlayacaklar. Normal şartlarda oynanmış olsa Zonguldak Kömürspor en kötü ihtimalle puan alabilir diyebilirim. Ancak maç İstanbul’da olunca Karagümrük öyle ya da böyle bu maçtan 3 puanla ayrılır.

23.02.2019 13:30 Menemen Belediye Spor – Fethiyespor

Menemen Belediyespor ve Fethiyespor için bundan sonra her maç final niteliğinde olacak. Menemen Belediyespor şampiyonluk için mücadele verirken Fethiyespor’da ligde kalmak için mücadele ediyor. Ege’nin güçlü temsilcisi Menemen Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu lider Tuzlaspor’u farklı bir şekilde mağlup ederek zirvenin ortağı olmayı başardı. Kısacası moral tavan yapmış durumda. Kendi sahalarında Fethiyespor’u yenip yoluna devam etmek isteyecektir. Fethiyespor’da sezonun ikinci yarısına çok daha iyi başladı. Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Tokatspor’u yenebilseydi iyi bir avantaj elde edebilecekti. Şimdi işleri çok zor olacak. Ancak futbol bu oynanmadan ne kazanılıyor nede kaybediliyor. 

24.02.2019 13:00 Şanlıurfaspor – BAK Spor Kulübü

Şanlıurfaspor’da durum lig bitse de gitsek havasında. Çünkü sezon başından bu yana yaşadıkları maddi kriz onları bir hayli yıpratmaya başladı. Futbolcular isteksiz, yöneticiler de yıpranmış durumda. Bu hafta sonu da işleri bir hayli zor. Çünkü BAK Spor galip gelemese de çok zor mağlup oluyor. Ancak son zamanlarda deplasmanlarda da iyi futbol sergiliyorlar. Puan yada puanlar almasını iyi bilen bir takım oldular. Bu maçta muhtemel sonuç beraberlik olabilir. Ancak kazanmaya yakın olan taraf ise BAK Spor Kulübü gibi gözüküyor.     

24.02.2019 13:30 Tarsus İdman Yurdu – Tuzlaspor A.Ş.

Tarsus İdman Yurdu sezonun ilk yarısında topladığı puanlar sayesinde uzatmaları oynamaya devam ediyor. Kritik maçlarda da puan yada puanlar alabiliyorlar. Kadrosal anlamda aslında sıkıntıları yok. Takımın tek eksiği motivasyon. Normal şartlarda sezonun ilk yarısında verdikleri mücadeleye devam etselerdi play-off’un en güçlü adaylarından birisi olurlardı. İşleri lider Tuzlaspor karşısında çok zor. Tuzlaspor kendi sahasında Menemen Belediyespor’a yenilerek avantajını yitirdi. Bundan sonraki süreçte içeride dışarıda puan kaybı yaşamaya tahammülleri olmayacak. Maçın favorisi Tuzlaspor.

24.02.2019 13:30 Darıca Gençlerbirliği A.Ş. – Sivas Belediye Spor

Darıca Gençlerbirliği’nin ligde kalması mucizelere bağlı. Çünkü ellerinde bulunan kadroyla rakipleriyle mücadele etmesi çok zor! Özellikle de bu hafta sonu oynayacağı Sivas Belediyespor karşısında tutunmaları çok zor. Çünkü Sivas temsilcisi ardı ardına aldığı galibiyetlerle çok farklı bir noktaya doğru ilerlemeye başladı. Bu hafta sonu da kazandıkları takdirde play-off grubuna bir adım daha yaklaşabilirler.

24.02.2019 13:30 Tokatspor A.Ş. – Kahramanmaraşspor A.Ş.

Tokatspor ligde kalma adına ciddi şekilde mücadele veriyor. Bu hafta sonu kendi sahalarında Kahramanmaraşspor’u konuk edecekler. Kazanmaktan başka çareleri de yok. Çünkü haftalar ilerledikçe stres artıyor ve ümitler tükeniyor. Kahramanmaraşspor için bu deplasmandan alınacak 1 puan bile arada olan farkın aynı şekilde kalmasını sağlayacaktır. Tokatspor’un maçı kazanma olasılığı rakibine oranla daha fazla.

24.02.2019 13:30 Pendikspor – Manisa Büyükşehir Belediye Spor

Bu hafta sonun belki de en zor maçı Pendikspor’la Manisa Büyükşehir Belediye Spor arasında oynanacak. Çünkü her iki takımında ciddi hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmak içinde galibiyet almaları şart. Pendikspor kendi evinde iyi futbol oynuyor seyirci avantajına da sahip olacaklar. Pendikspor galip geldiği takdire rakibiyle olan puan farkını da 2 puana indirebilecek. Manisa temsilcisinin işi bu deplasmanda çok kolay olmayacaktır. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un hedefi en kötü ihtimalle beraberlik olabilir. Kazandığı takdirde büyük avantaj elde edebilirler. Üç ihtimalli bir maç olsa da avantajlı olan Pendikspor ancak yinede beraberlik ihtimali gözlerden uzak tutulmamalı.               

24.02.2019 13:30 Bandırmaspor Baltok – Etimesgut Belediyespor

Bandırmaspor Baltokspor zorlu mücadelesine devam ediyor. Ligde kalma adına inanılmaz bir mücadele veriyorlar. Ancak bu hafta işleri kendi sahalarında olmalarına rağmen çok kolay olmayacak. Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor ligin iyi futbol oynayan takımlarından birisi. Pozitif bir futbol anlayışları var. Etkili hücum silahlarına da sahipler. Normal şartlarda Etimesgut bu maçın favorisi durumunda. Bandırmaspor Baltok ya kazanacak ya da kazanacak. Çünkü kaybettikleri takdirde işleri zorlaşacak. Etimesgut Belediyespor play-grubuna bir hayli yaklaştı. Kazandıkları takdire bir adım daha yaklaşabilirler.    

24.02.2019 13:30 Konya Anadolu Selçukspor – Kırklarelispor

Konya temsilcisi Anadolu Selçukspor sezonun ikinci yarısında biraz daha toparlanmış gibi gözüküyor. Bu maç onlar için alt gruptan kurtulma adına ciddi şans olacak. Temsilcimiz Kırklarelispor sezonun ikinci yarısında henüz galibiyet almayı başaramadı. Ancak deplasmanlarda çok daha iyi futbol oynadığı kesin. Konya deplasmanından en kötü ihtimalle puan almak zorunda. Çünkü alamadığı takdirde puan cetvelinde birkaç basamak daha aşağıya düşecek gibi gözüküyor.

 

YORUM YAP

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

Adana Demirspor Adana Demirspor
26 Mayıs 2024

17:00
- - -

Galatasaray Galatasaray
Kasımpaşa Kasımpaşa
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Samsunspor Samsunspor
Sivasspor Sivasspor
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Konyaspor Konyaspor
Hatayspor Hatayspor
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
Fenerbahçe Fenerbahçe
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Beşiktaş Beşiktaş
Pendikspor Pendikspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

Kayserispor Kayserispor
Alanyaspor Alanyaspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

İstanbulspor İstanbulspor
Trabzonspor Trabzonspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

Gaziantep FK Gaziantep FK
Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
Karagümrük Karagümrük
29 Mayıs 2024

17:00
- - -

Antalyaspor Antalyaspor
DETAYLI FİKSTÜR
reklam