reklam
reklam
DOLAR 32,5895 % 0.35
EURO 34,8642 % 0.35
STERLIN 40,6730 % 0.18
FRANG 35,8876 % 0.79
ALTIN 2.495,67 % 0,45
BITCOIN 2.136.176 3.917

Lüleburgazspor Lider Seviyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Lüleburgazspor Lider Seviyor
reklam

Lüleburgazspor Lider Seviyor

 

2019-2020 futbol sezonunda Spor-Toto Bölgesel Amatör Ligde 11’inci grupta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor hafta sonu oynadığı karşılaşmada lider Tekirdağspor’u eli boş gönderip liderlikte etti. 

İki ezeli rakibin karşılaşmasında Lüleburgazspor, Tekirdağspor’u 3-0 yenerek puanını 8’e yükseltip12. sıraya yükseltirken sezonun bundan sonraki bölümünde de çok daha farklı bir tablo çizeceğini de göstermeyi başardı.

Tekirdağspor taraftarının yasak nedeniyle izleyemediği karşılaşmayı yaklaşık 5 bin Lüleburgazspor taraftarı izlerken maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar takımlarına destek oldular.

Karşılaşmayı Lüleburgazspor Başkanı Kenan Var, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş, Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç de tribünden izledi.

MAÇ ÖNCESİ GÖRSEL ŞÖLEN

Karşılaşmanın başlamasına dakikalar kala, Lüleburgazspor taraftarları ‘Biz babadan böyle gördük’ yazılı pankartla birlikte, Lüleburgazspor taraftarı bir baba ve omzunda çocuğunun bulunduğu 3 boyutlu görseli açtı. Diğer Lüleburgazspor taraftarları ise ellerinde meşaleler ile önceden hazırlanan çeşitli yazıların olduğu pankartları tuttu.

Lüleburgazspor taraftarlarının bu koreografisi sosyal medyada da çok konuşuldu.

İLK YARI GOLSÜZ BİTTİ

Karşılaşmanın İstanbul’dan Taner Çakır(Hakem), Tuğçe Kamalı (1. Yardımcı Hakem), Ahmet Mert Cam (2. Yardımcı Hakem) ve Volkan Gündoğdu (4. Yardımcı Hakem) görev yaptı.

Tekirdağspor oyuncuları maça baskılı başladı. Maçın ilk dakikalarında Tekirdağspor oyuncuları Lüleburgazspor kalesine bir çok atak geliştirse de başarılı olamadılar.

Kaleci Tunahan Kol diğer maçlarda olduğu gibi bu maçta da muhteşem kurtarışlar yaparak kalede devleşti ve taraftardan bolca alkış aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Lüleburgazspor oyuncuları da zaman zaman Tekirdağspor kalesine mutlak gol olması beklenen pozisyonlar yakalasa da bir türlü değerlendiremediler.

LÜLEBURGAZSPOR COŞTU

Karşılaşmanın ikinci yarısında Lüleburgazspor oyuncuları Tekirdağspor’a göre daha baskılı futbol oynadı. Sahanın hemen hemen her yerinde kendini hissettiren Lüleburgazspor oyuncuları Tekirdağspor karşısında devleşti.

Müsabakada dakikalar 55’i gösterdiğinde Lüleburgazspor oyuncuları Tekirdağspor kalesine atak yakaladı. Kaleye şut çeken Lüleburgazspor oyuncusunun şutunu kaleci çizgide çeldi ancak ceza sahası içerisinde bulunan Lüleburgazspor’un 10 numaralı takım kaptanı Deniz Sert topa son anda dokunarak kaleye soktu ve skor 1-0 oldu.

Deniz Sert’in attığı ilk gol ile taraftar adeta coşarken, Tekirdağspor oyuncularının morali düşmeye başladı.

 Karşılaşmanın 75’inci dakikasında Lüleburgazspor’un 11 numaralı oyuncusu Abdülkadir Oruçoğlu, sol kanattan tek başına hücuma kalktı ve hızlı bir şekilde sol kanattan ceza sahasına girerek topu sert bir şut ile ağlara göndermeyi başardı ve skor 2-0 oldu.

2. golden sonra Tekirdağspor oyuncuları oyundan iyice düşmeye başladı ve Lüleburgazspor oyuncuları bastırdıkça bastırdı.

SEVİNİRKEN TRİBÜNDEN AŞAĞI DÜŞTÜ

Lüleburgazspor’un 2. golünden sonra tribünlerdeki Lüleburgazspor taraftarı sevinç gösterileri yaparken bir taraftarın yaşanan kargaşa sırasında aşağı düştüğü görüldü.

Yaralanan taraftar saha içinde bekleyen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Genç taraftarın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

PERDEYİ ABDÜLKADİR KAPATTI

Müsabakanın son dakikalarına doğru yine sol köşeden hızlı bir şekilde gelen Abdülkadir Oruçoğlu, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara göndermeyi başararak skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmada sona gelindiğinde Lüleburgazspor oyuncuları ve taraftarları çılgına döndü.

Eline Kırmızı-Yeşil bayrağı alan Lüleburgazspor oyuncuları tribünleri dolaşarak taraftarı selamladı.

Kapalı tribüne gelen Lüleburgazspor oyuncuları tribünlerden çalan roman havasına eşlik etti.

SOYUNMA ODASI SEVİNÇTEN YIKILDI

Sahadaki sevinç gösterilerinin ardından soyunma odasına giden Lüleburgazspor’lu futbolcular, Lüleburgazspor Başkanı Kenan Var’ı bekledi.

Soyunma odasına gelen Kenan Var, öncelikle futbolcuları tebrik ederek, primlerini hemen yatıracağını ve yemek ısmarlayacağını söyledi.

LİDERLERİ TEK TEK KOLTUĞUNDAN EDİYORLAR

Alınan 3-0’lık galibiyetten sonra Tekirdağspor da liderliği Bigaspor’a kaptırdı. 2 hafta önceki maçta lider Bigaspor ile berabere kalıp Bigaspor’u liderlikten eden Lüleburgazspor, yerine gelen Tekirdağspor’u da liderlikten ederek Tekirdağspor’u 2. sıraya düşürdü. Lüleburgazspor ise bu karşılaşmadan sonra 12’nci sıraya yükselerek 8 puana ulaştı.

 

YORUM YAP

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

Beşiktaş Beşiktaş
19 Mayıs 2024

17:00
- - -

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
İstanbulspor İstanbulspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Karagümrük Karagümrük
Konyaspor Konyaspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Alanyaspor Alanyaspor
Samsunspor Samsunspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Adana Demirspor Adana Demirspor
Kayserispor Kayserispor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Trabzonspor Trabzonspor
İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
Antalyaspor Antalyaspor
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Hatayspor Hatayspor
Galatasaray Galatasaray
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Pendikspor Pendikspor
Gaziantep FK Gaziantep FK
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Kasımpaşa Kasımpaşa
Sivasspor Sivasspor
22 Mayıs 2024

17:00
- - -

Fenerbahçe Fenerbahçe
DETAYLI FİKSTÜR
reklam