reklam
reklam
DOLAR 32,7807 % 0.64
EURO 35,5094 % 0.33
STERLIN 41,4510 % 0.21
FRANG 36,0905 % 1.16
ALTIN 2.524,31 % 1,60
BITCOIN 2.005.252 -1.081

Meriç: Bugün Sizin Gününüz

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Meriç: Bugün Sizin Gününüz
reklam

ÇYDD Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç Öğretmenler Günü kutlaması yayımladı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç, Öğretmenler Günü vesilesi ile yaptığı açıklamada öğretmenlerin yönlendirici olduklarının altını çizdi. Şube Başkanı Meriç yaptığı açıklamada “Değerli Öğretmenlerimiz, Bugün sizin gününüz…

Senede bir gün sizin için yazılan cümlelerin, dile getirilen teşekkürlerin ya da tekrar tekrar verilen sözlerin yeterli olmayacağını biliyoruz. “En kötü öğretmen olur.” sözleriyle mesleği önemsizleştirilen, Yıllarca atama bekleyip ideallerine ulaşması engellenen, çabalarının ve fedakârlıklarının karşılığını alamayan ama yine de bizden, fikirlerimizden vazgeçmeyen sizlersiniz.

Sizler ki, öğrencilerine inanan ve güvenen, engelleri aşmayı öğreten, bizler için bir yol seçen değil, bizi yolumuza yönlendirenlersiniz. Siz, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasını sağlayacak yeni nesilleri yetiştirerek yolumuzu aydınlatanlarsınız. Bugün attığımız her adımda sizlerin izleri var.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak; 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimize yapılan haksızların karşında hep birlikte duruyor ve çağdaş eğitim için mücadele etmeye devam ediyoruz. Çağdaşlık yolculuğumuzu aydınlatan öğretmenlerimize minnettarlığımızı yineliyoruz. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler; yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.” sözüyle genç nesilleri nasıl eğitirsek dünyanın da ona göre şekilleneceğini ve yine Efsane Genel Başkanımız Türkan Hocamızın, “Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve kardeşliği yolunda yürüyecek kız erkek gençleri, siz yetiştireceksiniz. Her birinin tam bir “insan” olarak yetişmesini sizler sağlayacaksınız.” sözüyle de sadece matematik ya da fen değil, insan olma vasıflarını da öğretmenlerimizden öğreneceğimizi çok iyi biliyoruz.

Tüm unutulan ve yok sayılan sözlere karşın her zaman yanınızda durmaya, Atatürk devrim ve ilkeleri ışığında; çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve topluma ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Haber/Kaynak: Sınırkent