reklam
reklam
DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.126.192 2.402

Minsolmaz “Türkiye Artık Eski Türkiye Değil!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Minsolmaz “Türkiye Artık Eski Türkiye Değil!”
reklam

Minsolmaz “Türkiye Artık Eski Türkiye Değil!”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, ‘Gençler her şeyin merkezinde olmalıdır!’ başlığı altında açıklama yaptı.

Vekil Minsolmaz Gençler her şeyin merkezinde olmalıdır!’ başlığı altında yaptığı açıklamasında, gençlere yönelik izlenimlerini aktardı.

Türkiye artık eski Türkiye olmadığına açıklamasında vurgu yapan Vekil Minsolmaz, Gençler her şeyin merkezinde olmalıdır! Bir ay önce, 19 Mayıs’ta Atatürk’ün tam bağımsız Türkiye ideali ile milli mücadele ateşini Samsun’da yakışının 100. Yılını ve Gençlik Spor Bayramımızı coşkuyla kutladık şükür. 2023’te de; Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. Yılını coşkuyla kutlayacağız inşallah. Yani milli mücadelemiz, tam bağımsızlık sevdamız ve Cumhuriyetimiz 100 yaşında dedi.

Avrasya’nın en zor siyasi coğrafyasında, hala tam bağımsızlık idealiyle yılmadan mücadele ettiğimize vurgu yapan Vekil Minsolmaz, Avrasya’nın en zor siyasi coğrafyasında, hala tam bağımsızlık idealiyle yılmadan mücadele ediyoruz. İç ve dış politikamızda; bugünkü streslerin de aslında temel nedenlerinden biri budur.

Cumhurbaşkanımızın şahsında ve Milletimizin yüreğinde verilen mücadele 100 yıl önce olduğu gibi; tam bağımsızlık mücadelesidir aslında.

17-25 Aralık’a, Gezi olaylarına, 15 Temmuz hain darbe girişimine, ülkemize yapılan ekonomik saldırıya ve S-400 meselesine bu zaviyeden bakılmalıdır.

Tam bağımsız Türkiye ideali ile her cephede mücadele veren Cumhurbaşkanımız, asla yalnız bırakılmamalı ve tüm siyasi partiler; bu temel bakış açısıyla politikalarını yeniden kalibre etmelidirler.

Geçmişin ezberlerine takılıp bugünün gerçeklerini ıskalamak, bu ülkenin en büyük kaybı olur.

Aslında tüm siyasi partilerin ve Milletimizin bakış açısında; anlamlı bir değişimin oluştuğunu sevinerek söyleyebiliriz.

Yeni 100 Yıl Gençlerin olmalıdır !

Geçen 100 yılda her şeyi konuştuk, yazdık, tartıştık aslında. Herkes eteklerindeki taşları döktü zannımca. Söylenmeyen de bir şey kalmadı.

Müthiş bir iletişim, ulaşım, erişim ve analiz çağındayız. Geçen 100 yılda ancak bir yüksek lisans tezi emeği ile elde edilen bilgi; bu 100 yılda, internette dakikalar içinde temin edilebiliyor.

Geçmişin keskin çizgileriyle kemikleştirilmiş sorunlarına, gençler çok farklı paradigmalarla bakabiliyorlar. Onlar siyah veya beyaz alanda olup, mutlak doğrunun temsilcisi olma derdinde değiller.

Gücenmeyelim ama; genç nesil biz ve üst yaşlardakiler gibi katı değiller, daha hoşgörülü ve ortak paydalarda buluşabiliyorlar.

Onlar için bilek güreşinde kimin kazandığı değil, el ele olmak daha önemli. Geçen yüzyılın stres alanlarını kendi yüzyıllarına taşımak istemiyorlar.

Bayrağını, milletini, ezanını, atasını, örfünü, vatanını seven bir gençliğimiz var şükür. Budur bence asıl ve değerli olan.

Bu sebeple; anne-baba, siyaset, devlet, STK ve hangi konumda olursak olalım, geleceğimiz ve varlık amacımız olan gençleri çok önemsemeli ve ilgimizin odağına onları almalıyız.

Bugünün telaşı ve sorunları, geleceğimizin ta kendisi olan gençlerimizi dinlemekten ve anlamaktan bizi alıkoymamalıdır.

Bir milletvekili olarak; ülkemizde yapılan yatırımların en değerlisinin gençler için yapılanlar olduğunu düşünüyorum. Çünkü böylece, gençlerimiz için bugün yapılan her şey aynı zamanda gelecek için de anlam taşımaktadır.

Bir ülkenin gençleri, o ülkenin gelecekteki huzur ve refahının güvencesidir.

Ama anlamalıyız ki; Gençler; güneş veya ay olma derdinde değiller. Çünkü güneşin gece, ayın da gündüz yok olduğunu biliyorlar. Onlar gökyüzü olma derdindeler ve çok haklılar.

Siyah veya beyaz kadar yalnız olmak yerine, mavi kadar sonsuz olmak istiyorlar. İşte bizi ve insanlığı kurtaracak olan da budur bence dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent