reklam
reklam
DOLAR 32,5933 % 0.35
EURO 34,8180 % 0.19
STERLIN 40,3890 % -0.55
FRANG 35,8191 % 0.58
ALTIN 2.507,74 % 0,94
BITCOIN 2.125.026 3.466

Nizamettin Çalışkan: “İnşallah Bu Sene Şampiyonluk İpini Göğüsleyeceğiz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Nizamettin Çalışkan: “İnşallah Bu Sene Şampiyonluk İpini Göğüsleyeceğiz”
reklam

Nizamettin Çalışkan: “İnşallah Bu Sene Şampiyonluk İpini Göğüsleyeceğiz”

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları Afyonkarahisar kampında yoğun bir tempoda sürerken, takımın yeni transferlerinden Nizamettin Çalışkan yaptığı açıklamada, “ Afyonkarahisar’da günde çift antrenmanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf biz olacağız. Ayrıca futbol kariyerimi Manisa Büyükşehir Belediyespor’da sonlandırmak istiyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sezon başında Balıkesirspor’dan renklerine bağladığı tecrübeli orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan, Afyonkarahisar kampında önemli açıklamalarda bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’a gelmesindeki en büyük etkenin bu şehri çok sevmesi olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Nizamettin Çalışkan, “ Manisa benim çok sevdiğim bir şehir. 2006 yılında Almanya’dan buraya gelmiştim. Geçmiş dönemde Manisa’da çok güzel zamanlarım geçti. Manisa’ya geri dönmemde geçmişte bu şehirde yaşadığım güzel günlerin önemli etkisi oldu” dedi.

“ Kulüp Başkanımız Mevlüt Aktan ve CEO’muz Levent Devrim’le Yaptığım İlk Görüşmede Teklifi Kabul Ettim”

Manisa Büyükşehir Belediyespor’a transferinin nasıl gerçekleştiğinide anlatan Nizamettin Çalışkan, “ Liglerin sona ermesinden sonra Almanya’a gittim. O dönemde menajerim beni aradı ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un benimle ilgilendiğini söyledi. İzmir’de kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve kulüp CEO’muz Levent Devrim’le biraraya geldim. Başkanımız Mevlüt Aktan ve CEO’muz Levent Devrim’in konuşmaları, takımın ortaya koyduğu hedefler beni heyecanlardırdı ve ikna oldum. Fazlada düşünmedim zaten. Teklifi hemen kabul ettim. Gerçekten çok iyi niyetli ve düzgün bir başkanımız var. Aynı şekilde kulüp CEO’muz Levent Devrim’de öyle” diye konuştu.

“ Çok İyi Bir Takım Kuruldu”

Şampiyonluk yolunda çok doğru ve iyi bir takımın kurulduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni tranfseri Nizamettin Çalışkan, “ Şu anda çok iyi bir takım kuruldu. Bu takım inşallah doğrudan hedefe ulaşabilecek. Hedefe ulaşmak elbette kolay olmayacak. Samsunspor gibi ciddi bir rakibimiz var. Teknik Direktörümüz İlker Püren’de çok istekli ve arzulu.

Yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz, kaynaşıyoruz. Elbette bu da biraz zaman alacak. Çünkü yeni bir takımız. Çok düzgün çocuklar var takımda. Geçen senede takımın havasının ve takım içindeki birlikteliğin çok iyi olduğunu zaten duyuyorduk.İnşallah bu birliktelik bu sezonda devam edecek.” dedi.

“Futbolu Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Bırakmak İstiyorum”

Futbol kariyerini Manisa Büyükşehir Belediyespor’da sonlandırmak istediğini söyleyerek sözlerini son noktayı koyan Nizamettin Çalışkan, “ Çünkü futbolu çok sevdiğim Manisa şehrinde sonlandırmak istiyorum. İnşallah burada çık güzel başarılar elde edeceğiz. Şampiyonluğa oynayacaksak burada taraftarlarımızada büyük iş düşüyor. Takımlarına gerçekten sahip çıkması lazım taraftarlarımızın. Kötü günlerimiz mutlaka olacaktır ama bu zamanlarda yanımızda olmaları lazım taraftarlarımızın. Şamiyponluk hedefine ancak böyle ulaşabiliriz. Her maçta taraftarlarımızdan büyük destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

Beşiktaş Beşiktaş
 

MS
2 - 0

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
İstanbulspor İstanbulspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Karagümrük Karagümrük
Konyaspor Konyaspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Alanyaspor Alanyaspor
Samsunspor Samsunspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Adana Demirspor Adana Demirspor
Kayserispor Kayserispor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Trabzonspor Trabzonspor
İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
Antalyaspor Antalyaspor
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Hatayspor Hatayspor
Galatasaray Galatasaray
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Pendikspor Pendikspor
Gaziantep FK Gaziantep FK
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Kasımpaşa Kasımpaşa
Sivasspor Sivasspor
22 Mayıs 2024

17:00
- - -

Fenerbahçe Fenerbahçe
DETAYLI FİKSTÜR
reklam