reklam
reklam
DOLAR 32,5995 % 0.37
EURO 34,8313 % 0.26
STERLIN 40,6414 % 0.1
FRANG 35,8800 % 0.76
ALTIN 2.493,04 % 0,34
BITCOIN 2.125.202 5.291

“Onlar Kaybedecek, Biz Kazanacağız”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
“Onlar Kaybedecek, Biz Kazanacağız”
reklam

Sol Parti Lüleburgaz Şubesi, bu aymazlığa artık yeter, zamlara yeter, pahalılığa yeter diyerek tepki gösterdi.

Sol Parti Lüleburgaz yaptığı açıklamada zalimin zulmüne karşı birleşmeye, örgütlenerek mücadeleyi birlikte büyütmeye çağırıyoruz diyerek vatandaşları birlik olamaya çağırdı. Açıklamada;

Her şeye tek kişinin karar verdiği bu ucube sistem ülkeyi büyük bir çöküşe sürükledi. Bu düzen, bir avuç mutlu azınlığın her koşulda kazandığı, işçilerin, köylülerin tüm emekçilerin ise her koşulda kaybettiği bir harami düzenidir.

Bugün de dövizi yükselterek birilerine servet aktarılırken halk zamlar ve pahalılık altında eziliyor. Ülkeyi soyup soğana çevirenler, kendileri için kurdukları cenneti korumak için halka ‘kuru soğan yiyelim’ demekten bile utanmıyor.

Bu aymazlığa artık yeter! Zamlara yeter! Pahalılığa yeter! İktidar, ülkenin tepesinde bir saniye daha kalmamalı. Ülkemizi bu kötülükten kurtarmak zorundayız. Tepemizdeki bir avuç zorbayı o koltuktan indirmek de erken seçime mecbur etmek de artık ancak mücadeleyle başarılabilir!

Meydanlarda yükselttiğimiz bu çağrıyı şimdi memleketin her mahallesinde, iş yerinde, kampüsünde, köyünde örgütleyerek; halkın yeter çığlığıyla birlikte büyüteceğiz. Biliyoruz ki sonunda da mutlaka onlar kaybedecek, biz kazanacağız!

Artık yeter diyen tüm yurttaşlarımızı zalimin zulmüne karşı birleşmeye, örgütlenerek mücadeleyi birlikte büyütmeye çağırıyoruz!” dedi.

Haber/Kaynak: Sınırkent