reklam
reklam
DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.100.855 -1.769

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay sporcuların sorunlarına sessiz kalmadı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay sporcuların sorunlarına sessiz kalmadı
reklam

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay sporcuların sorunlarına sessiz kalmadı

Antrenörler Savaş Ergin ve Gökhan Yeşil’in çalıştırdığı, Ergin Spor Kulübü son yıllarda TAEKWONDO branşında ilimizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

Yetiştirdiği başarılı sporcuları ile son yıllarda adından sıkça söz ettiren Ergin Spor Kulübü, Tüm kategorilerde (Büyükler,Ümitler,Gençler,Yıldızlar,Minikler) kazandığı başarılar ile de bunu taçlandırarak, Kırklareli Halkının göğsünü kabartmaya devam ediyor.

Ergin Spor Kulübü açıklamasında; 2018 yılında Sümeyye Nur Ergin Büyükler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olduktan sonra, 8 sporcusunu Milli Takımlara göndermiş, 3 sporcu ile Avrupa Şampiyonası nda ülkemizi ve bayrağımızı temsil etmiş Ergin Spor Kulübü sporcusu Şefika Çakal Avrupa2. Olmuştu. Antrenör Gökhan YEŞİL’e de Milli takımlarda görev verilmiş ve Milli Antrenör ünvanı kazandırılmıştı.

2019 yılının hemen başında Duygu Kasırga Türkiye 2. Olarak İlimize Gümüş madalya kazandırmıştı. Şubat ayında düzenlenen Uluslar arası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasına da 3 sporcumuz Milli Takımlara davet edilmişti. Nisan ayında düzenlenen Okullararası Türkiye Şampiyonasında Şefika Çakal ve Şevval Çakal TÜRKİYE ŞAMPİYONU olarak Ergin Spor Kulübünün 2019 yılında da iddiasını ortaya koymuş oldu.

Milli Antrenör Gökhan YEŞİL; Aileler ile sürdürdüğümüz mücadele ile birlikte, sporcularımızın kazanmış oldukları başarılar ile yaptığımız işin zorluğu yanı sıra mutluluğu ve sevinci de birlikte paylaşıyoruz.. Önümüzde 3 önemli turnuva var. Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, Ümitler Türkiye Şampiyonası ve Minikler Türkiye Şampiyonası, uzun zamandır sporcularımız bu turnuvalara katılım noktasında sabah, akşam olmak üzere yoğun mesai harcayarak hazırlanıyor. Verdikleri bu emeğin karşılığında, onları zorlayan tek şey maddiyat.

Bizlerde Ergin Spor Kulübü olarak çocuklarımızın destek görmesi açısından girişimlerde bulunuyoruz.  Geçtiğimiz yıl AVRUPA ŞAMPİYONASI ‘nda gümüş madalya kazandık. Başta Spor Bakanımız olmak üzere üst düzey bürokratlar ve yetkililerden tebrikler aldık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Çünkü çocuklarımız açısından bunlar çok önemli ve onur verici. Ancak bu çocukların spor yaşamları bu başarıdan ibaret değil, sonrasın da devam ediyor. Bu çocuklar gece- gündüz çalışıyor. Esas olan Dünya ve Olimpiyat hedefi olan bu sporcularımıza bundan sonra da ayrıcalık tanınarak sürekli olarak takipçisi olmak. Bu sporcuların bu konuma nasıl geldiğini hangi imkanlarla bu başarıların elde edildiğini bizden iyi kimse bilemez. Ama maalesef maddi sorunların peşinde koşmaktan. Sporcularımıza daha az vakit ayırmak durumunda kalıyoruz ve başarılı olamadığımızda çocuklarımızı faaliyetlere götürememe ile karşı karşıya kalıyoruz.

Bu sorunun bize çok çocuk kaybettirdiğinin bilinmesini isteriz. Maddi sorunlar, bize verilen görev ve sorumlulukların önüne geçmeye başladı.  Neyse ki bunları göz ardı etmeyen çok değerli insanlar var, Pınarhisar Belediye Başkanı olarak göreve geldiği günden bu yana sporun ve sporcunun yanında duran İhsan TALAY başkanımızın değerli katkıları ile sporcularımız Yıldızlar Türkiye Şampiyonası öncesi maddi açıdan nefes aldı. Kulüp yönetimi olarak çocuklarımız adına teşekkür ederiz. Sonucunda kazanılan başarı ile kendisini ziyaret ederek te teşekkür etmek isteriz.

Her emeğin bir karşılığı olmalı, çocuklarımızın emeğini karşılıksız bırakmayan duyarlı olan herkese teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

YORUM YAP

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

Beşiktaş Beşiktaş
 

MS
2 - 0

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
İstanbulspor İstanbulspor
20 Mayıs 2024

13:00
- - -

Karagümrük Karagümrük
Konyaspor Konyaspor
20 Mayıs 2024

13:00
- - -

Alanyaspor Alanyaspor
Samsunspor Samsunspor
20 Mayıs 2024

13:00
- - -

Adana Demirspor Adana Demirspor
Kayserispor Kayserispor
20 Mayıs 2024

13:00
- - -

Trabzonspor Trabzonspor
İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
Antalyaspor Antalyaspor
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Hatayspor Hatayspor
Galatasaray Galatasaray
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Pendikspor Pendikspor
Gaziantep FK Gaziantep FK
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Kasımpaşa Kasımpaşa
Sivasspor Sivasspor
22 Mayıs 2024

17:00
- - -

Fenerbahçe Fenerbahçe
DETAYLI FİKSTÜR
reklam