reklam
reklam
DOLAR 32,4916 % -0.16
EURO 34,9570 % 0.34
STERLIN 40,6803 % 0.25
FRANG 35,5995 % 0.1
ALTIN 2.433,02 % 0,41
BITCOIN 64.404,00 -0.646

Play Off Zaferinin Mimarı Bilgin Erdem: Bu Gurur Hepimizin!

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Play Off Zaferinin Mimarı Bilgin Erdem: Bu Gurur Hepimizin!
reklam

Play Off Zaferinin Mimarı Bilgin Erdem: Bu Gurur Hepimizin!

Eyüp beraberliği sonrası Play off oynamayı garantileyen Kırklarelispor’da Teknik Direktör Bilgin Erdem, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. İki sezondur Kırklarelispor’u hak ettiği yere taşımaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Play off öncesi Eyüpsor ile oynamanın kendileri için iyi bir ‘zor maç’ tecrübesi olduğunu ifade eden Erdem, ‘’Eyüp, ikinci ligin en güçlü takımı. Bu güne kadar aldıkları sonuçlarla da bunu net biçimde ortaya koydular. İlk maçta Eyüp’e farklı mağlup olmuştuk. Bu kez maç boyu üstün bir oyun ortaya koyarak takımın gelişimini de ortaya koymuş olduk. Galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüm. Play off öncesi Eyüp galibiyeti iyi bir moral olacaktı. Elimizden geleni yaptık fakat maçın son bölümünde gole engel olamadık. Eyüp gibi güçlü bir takımla oynamak play off öncesi bizim için iyi bir deneyim oldu. ‘’ dedi.

Sezonun kalan bölümünü değerlendiren Erdem, ‘’Play off hakkında konuşmak için henüz erken. Önümüzde Tarsus maçı var. Tarsus’u da yenerek bitirebileceğimiz en iyi yere gelmek istiyoruz. Sonrasında tamamen çeyrek finale odaklanacağız. Bu saatten sonra rakibin kim olduğu çok önemli değil. 1.Lige çıkmak istiyorsak her takımı yenebileceğimizi göstermeliyiz.’’ Dedi.

Takımın başarısını ikinci yarı yapılan nokta transferlere ve takım olma kimliği kazanmalarına bağlayan deneyimli teknik adam, ‘’ Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz noktanın uzağında tamamlamıştık. İhtiyaç bölgelerine yaptığımız transferler takım kimyasına ve oyun kalitesine olumlu yansıdı. Taraftarımızın ve camianın desteğiyle yakaladığımız havayı koruyarak bu güne kadar gelmeyi başardık. Bundan sonra da mücadelemizi sonuna kadar sürdürüp, Kırklarelispor’u en üst noktaya taşımak istiyoruz. Yanımızda olamasalar da desteklerini her ortamda hissettiren Kırklarelispor taraftarına teşekkür ederim, bu zafer onlara armağan olsun. ‘’ dedi

Haber: Sibel Tuna

 

Haber/Kaynak: Sınırkent