reklam
reklam
DOLAR 32,7807 % 0.64
EURO 35,5094 % 0.33
STERLIN 41,4510 % 0.21
FRANG 36,0905 % 1.16
ALTIN 2.524,31 % 1,60
BITCOIN 2.005.252 -1.081

Rakibi Son Hafta Belirleyecek

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Rakibi Son Hafta Belirleyecek
reklam

Rakibi Son Hafta Belirleyecek

Temsilcmimzi Kırklarelispor’un mücadele ettiği Kırmızı Grup’da play off oynayacak takımlar kesinleşti. Kırklareli, Van, Sakarya ve Kırşehir Belediye play off potasını oluşturan takımlar oldu.

37. hafta maçları sonunda Sakaryaspor’a 4-2 mağlup olan Etimesgut yarış dışı kaldı ve tablo netleşti. Son haftada Kırklareli, Tarsus deplasmanına gidiyor.

 Bu noktada önem kazanan detay ilk maçı Sakaryaspor dışında bir takımla oynamak. Lig ikincliliği için en iddalı takım Sakaryaspor. Temsilcimiz 67 puanla beşinci sırada. Lig bitiminde tablo bu şekilde kalırsa ilk rakip Sakaryaspor olacak. Ligin yüksek bütçeli ve form yakalamış takımı Sakaryaspor yerine ilk maçı Van veya Kırşehir Belediyespor ile oynamak daha avantajlı görünüyor. Geçen sezon kupa sınavında güçlü takımlarla eleme maçı deneyimi kazanan Kırklarelispor, play offta bunu en iyi şekilde kullanmak istiyor.

Son hafta temsilcimiz Tarsus’a konuk olurken Van, Eyüp deplasmanına gidecek. 1.lige yükselmeyi haftalar önce garantileyen Eyüp’ün Kırkalrelispor’a karşı ortaya koyduğu etkili oyun Van’ın işinin zor olduğunu gösteriyor. Eyip ligi kazanarak noktalamak isteyecektir. Temsilcimiz Tarsus deplasmanından üç puanla dönebilirse dördüncü sıraya yerleşip ilk maçı Kırşehir Belediye ile oynama şansı yakalayabilir.

Haber: Sibel Tuna

 

Haber/Kaynak: Sınırkent