reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.913,45 -1.228

Can “Ya Nasip, Ya Kısmet”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Can “Ya Nasip, Ya Kısmet”
reklam

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can sezonun ilk yarısı sonrasında açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

Kırklarelispor’un birçok konuda eleştirildiğini belirten Başkan Can ancak bu tür eleştirileri bilip bilmeden yapmanın doğru olmadığını söyledi.

Kulüp olarak kapılarının her zaman için herkese açık olduğunu belirten Başkan Volkan Can özellikle Kırklarelispor hakkında sadece duyumlarla hareket edilmesinin yanlış olduğunu belirtti.

Doğruyu öğrenmek özellikle de Kırklareli’de yaşıyorsan çok kolay diyen Başkan Can “Bizimle ya da kulübümüzle ilgili olarak soruları olanlar bunları direkt olarak sorabilirler. Çünkü biz hep buradayız. Bunu yaptıkları takdirde yalandan, yanlıştan uzak durmuş olurlar. Bizim yalan söyleme gibi bir lüksümüz yok. Çünkü Kırklareli’deyiz dar bir ortamda yaşıyoruz. Kırklareli de görmek istemediğin bir kişiyi günde en 5 defa karşında görüyorsun. Bununla birlikte Kırklarelispor’u bir türlü taşımak istediğimiz yerlere taşıyamıyoruz. Sezon öncesinde hedefimiz sadece ligi nerede bitireceğimiz değildi? Sezon öncesinde hangi bütçe ile yola çıkacağımızın hesabı önemliydi. Kafamızda olan başlıcalarından sponsorluk anlaşması ve kombine kart satışıydı. Stadyuma reklam alamadık, forma sponsoru bulamadık Kombine kartlarda da istenilen rakama ulaşamayınca kısacası destek sağlanabilecek hiçbir şey bulamadan yola çıktık. Sayın büyüklerimizden de gerekli olan destek gelmeyince ortada kaldık aslında. Ama her ne olursa olsun çıktığımız bu yoldan hiçbir şekilde geri dönmedik ve dönmeyi de düşünmüyoruz. Kırklarelispor Kulübü hiçbir sabit geliri olmamasına rağmen bence ligin en başarılı takımı. Bizim yerimize başka bir kulüp olsaydı anahtarı alıp Valiliğe teslim ederdi. Biz bu kulübü gerçek anlamda marka değeri haline getirdik. Tren yolunu geçtiğimiz andan itibaren Kırklarelispor’a dışarıda çok daha farklı bir gözle balkıyor. Gittiğimiz her yerde saygıda kusur edilmiyor ve takdir ediliyoruz. Genel anlamda gittiğimiz her yerde Kırklarelispor kulübünün nasıl bir kulüp olduğunu çok iyi biliyorlar. Birçok futbolcu kardeşimiz içinde Kırklarelispor kulübü tercih edilen kulüp olmaya başladı. Neden mi? Nedeni açık ve ortada bugüne kadar futbolcularımıza sözünü veripte yerine getiremediğimiz hiçbir şey olmadı. Bu geçmişte de böyleydi gelecekte de böyle olacak. Kulüp olarak sabit maddi gelir kaynağımız olsaydı bir üst liglerde oynamak hayal olmazdı. Şimdilik üst liglerde oynamak gerçek anlamda hayal! Aslında üst ligde oynayacak bir kadro yapımız var ancak gelir kaynağı yeterli olmayınca hangi olamayan parayı futbolcuya şampiyonluk ya da play-off için vaat edeceksin. Hayata geçirmek için uğraş verdiğim projeler var. Onlarla ilgili ciddi bir şekilde çalışıyorum. Bu projeleri hayata geçirebilirsem işte o zaman Kırklarelispor’u hak ettiği yerlere çok daha kolayca getirebilirim. Ligin ikinci yarısıyla ilgili olarak şuan için çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Elbette transfer yapmak istiyoruz ama önümüzü de iyi bir şekilde görmemiz gerekiyor. İlimizde bazı dinamiklerde harekete geçip kulübümüze olan desteğini sağlarsa çok daha farklı bir sezon yaşaya biliriz. En azından ikinci yarıya forma sponsoruyla başlayabilirsek inanılmaz bir artı olur bizim için” dedi.   

 

YORUM YAP

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

Adana Demirspor Adana Demirspor
 

MS
0 - 3

Galatasaray Galatasaray
Kasımpaşa Kasımpaşa
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Samsunspor Samsunspor
Sivasspor Sivasspor
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Konyaspor Konyaspor
Hatayspor Hatayspor
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
Fenerbahçe Fenerbahçe
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Beşiktaş Beşiktaş
Pendikspor Pendikspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

Kayserispor Kayserispor
Alanyaspor Alanyaspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

İstanbulspor İstanbulspor
Trabzonspor Trabzonspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

Gaziantep FK Gaziantep FK
Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
Karagümrük Karagümrük
29 Mayıs 2024

17:00
- - -

Antalyaspor Antalyaspor
DETAYLI FİKSTÜR
reklam