reklam
reklam
DOLAR 32,4700 % -0.06
EURO 34,7196 % -0.74
STERLIN 40,4937 % -0.76
FRANG 35,5098 % -0.31
ALTIN 2.437,09 % 0,04
BITCOIN 63.906,01 0.813

Efsane Dimdik Ayakta!

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Efsane Dimdik Ayakta!
reklam

Kırklarelispor’un taraftar grubu Efsane 39’da bayrak değişimi yaşandı. Uzun süredir Efsane 39 Taraftar Grubu’na tribün liderliği yapan Ali Ataman, bayrağı Uğur Maden’e devretti.

İstasyon Caddesi’nde bulunan Big Mamma’s isimli işletmede düzenlenen sabah kahvaltısı organizasyonuna çok sayıda Efsane 39 Taraftar Grubu Üyesi katıldı. Uzun bir süredir Efsane 39 Taraftar Grubu’nun tribün liderliğini yapan ve taraftarlar nezdinde ayrı bir yeri olan Ali Ataman, görevi Uğur Maden’e bıraktığını açıkladı. Efsane 39 Taraftar Grubu ve Kırklarelispor tribünleri için yeni bir dönemin başladığını ifade eden Ali Ataman “Biz gençlerimize güveniyoruz ve değer veriyoruz. Biz elimizden geldiğince bu sancağı yere düşürmemeye, bu sancağı layık olduğu şekilde taşımaya çalıştık. Ancak bazı sebeplerden ötürü artık arka plana geçmenin, bu sancağı, bu bayrağı gençlere emanet etmenin vakti geldi. Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda Efsane 39 Taraftar Grubu Tribün Liderliği görevini layıkıyla yapacağına canı gönülden inandığım Uğur Maden kardeşimize, görevi devrediyorum. Ancak şunu belirtmeliyim ki; Bizim bir yere gittiğimiz yok. Biz varımızla, yoğumuzla Efsane 39’un ve reisimiz Uğur Maden’in arkasında olacağız” dedi.

Konuyla ilgili açıklamasına devam eden Ataman “Biz Efsane 39 Taraftar Grubu olarak, Kırklarelispor tribünlerine renk kattık, güç kattık. Yapılamaz denen ne varsa yaptık. Bu grubu çok güzel yerlere getirdik. Yeniden Efsane 39 Taraftar Grubu’nun birlik ve beraberlik duyguları içerisinde birleştiğini görmek bizi sevindiriyor. Bizler çok büyük bir taraftar grubuyuz. Kırklarelispor için yapmayacağımız şey yok. Kırklareli’den dışarıdan gelen gençlerimizde bize destek veriyorlar. Çok güzel günler yaşadık, çok daha güzel günler yaşamak için yine buradayız. İlerleyen süreçte çok daha güzel organizasyonların hayata geçirileceğine inanıyorum. Bundan sonra bazı şeyleri değiştirmek zorundayız. Gençlerimizle yola devam etmeliyiz. Biz kendi aramızda, Uğur Maden ile yola devam etmenin doğru olacağına karar verdik. Ancak bir tek Uğur ile olmuyor, biliyorsunuz. Kimse tek başına bir şey yapamaz. Burada hep beraberiz. Yani; Sonuçta hepimiz biriz, beraberiz. Bu yolu birlikte yürüyeceğiz. Zamanında siz bana çok destek verdiniz. Bende elimden geldiğince size ağabeylik yapmaya çalıştım. Bundan sonra yine öyle yapacağım. Sizin ve Uğur reisimizin sonuna kadar arkasındayız. Herkes birbirinin yükünü hafifletecek. Deplasmanlara gitmek, çok önemli. Deplasman tribününü boş bırakmamak için her şeyimizi yapmalıyız, bütün şartları zorlamalıyız. Bizim tribünde olmamız, olmamamız önemli değil. Tribünü boş bıraktığımızı söylüyorlar. Ancak öyle değil. Bizim orada pankartımız olduğu sürece, orası bizimdir. Kimse o tribüne giremez, kimse o tribünü bizden alamaz. Bunu herkes böyle bilsin” dedi.

Ali Ataman’a ve Efsane 39 Taraftar Grubu Üyelerine teşekkür eden Uğur Maden ise açıklamasında “Biz bu yola beraber çıktık. Ben Efsane 39 Taraftar Grubu Üyelerine sonuna kadar güveniyorum. Kardeşlerimizle birlikte, Efsane 39 Taraftar Grubu olarak çok güzel işlerin altına imza atacağımızdan şüphemiz yoktur. Bizim tribünü bırakmamız söz konusu değildir, olamaz. Bir süre kabuğumuza çekildiğimiz doğrudur. Ancak biz o tribünün gerçek sahipleriyiz. Daha güçlü, daha dinamik ve daha istekli bir şekilde tribünlerdeki yerimizi alacağız. İç saha ve dış saha maçlarında takımımızı yalnız bırakmamak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. 50’nci yılında şanıyla, şerefiyle mücadele eden Kırklarelispor; Bizim gözbebeğimizdir. Şehrimizin takımını desteklemek, doğduğumuz topraklara olan borcumuzu ödemenin yoludur. Kırklarelispor’un başarısı için kenetlenecek ve güçlü bir tribüncülük anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Bugüne kadar bu bayrağı layıkıyla, lekelemeden taşıyan Ali Ataman reisimiz başta olmak üzere bu yolda birlikte yürüdüğüm bütün arkadaşlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUM YAP

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

Adana Demirspor Adana Demirspor
26 Mayıs 2024

17:00
- - -

Galatasaray Galatasaray
Kasımpaşa Kasımpaşa
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Samsunspor Samsunspor
Sivasspor Sivasspor
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Konyaspor Konyaspor
Hatayspor Hatayspor
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
Fenerbahçe Fenerbahçe
27 Mayıs 2024

13:00
- - -

Beşiktaş Beşiktaş
Pendikspor Pendikspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

Kayserispor Kayserispor
Alanyaspor Alanyaspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

İstanbulspor İstanbulspor
Trabzonspor Trabzonspor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

Gaziantep FK Gaziantep FK
Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
28 Mayıs 2024

13:00
- - -

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
Karagümrük Karagümrük
29 Mayıs 2024

17:00
- - -

Antalyaspor Antalyaspor
DETAYLI FİKSTÜR
reklam