reklam
reklam
DOLAR 32,5581 % 0.19
EURO 34,9861 % -0.07
STERLIN 40,7304 % -0.24
FRANG 35,6654 % 0.1
ALTIN 2.443,36 % 0,29
BITCOIN 64.370,03 0.1

“Karne hiçbir zaman çocuklarımızdan daha değerli ve önemli değildir”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
“Karne hiçbir zaman çocuklarımızdan daha değerli ve önemli değildir”
reklam

“Karne hiçbir zaman çocuklarımızdan daha değerli ve önemli değildir”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sona ermesi dolayısıyla yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Gelecekteki ümidimiz ve canımızdan çok sevdiğiniz çocuklarımız 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nı bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktadırlar. Yoğun ve yorucu bir dönemin ardından, çocuklarınızın okuldaki başarı ve başarısızlık durumlarının değerlendirildiği karneleri bugün veriliyor. Çocuğunuzun karnesi sizin beklentilerinizi belki karşılamamış olabilir. Bu durumda onlara, şefkatle yaklaşmalı, özgüvenlerini zedeleyecek tutum ve davranışlardan özenle kaçınmalıyız. Unutmamalıyız ki, karne hiçbir zaman çocuklarımızdan daha değerli ve önemli değildir.

Bu vesileyle, çocuklarımızın yarınlara daha iyi, daha bilgili, daha donanımlı hazırlanmaları için ellerinden gelen gayret ve fedakârlığı gösteren, tüm okul müdürlerimize, çok değerli öğretmenlerimize, anne-babalara, okul aile birliği yönetici ve üyelerine, bu dönemde vermiş oldukları özverili katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimizin bundan sonraki her başarısı gurur kaynağımız olacaktır. Bu yıl mezun olan öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar diler, öğrenime devam eden öğrencilerimize de derslerinde başarılar dilerim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

 

 

Haber/Kaynak: Sınırkent