reklam
reklam
DOLAR 32,2546 % -0.02
EURO 34,6934 % -0.07
STERLIN 40,2787 % -0.21
FRANG 35,5021 % 0.02
ALTIN 2.401,24 % 0,04
BITCOIN 62.183,99 -2.34

Rakiplerimiz Kupa Mesaisinde

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Rakiplerimiz Kupa Mesaisinde
reklam

Yeşil Beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor’la birlikte Spor-Toto 2’nci Lig Kırmızı grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor, Kahramanmaraşspor A.Ş, Menemenspor ve Sivas Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu rövanş maçlarını geçtiğimiz gün oynadılar.

Oynanan maçlar sonrasında açıklamalarda bulunan Teknik Direktörler şu ifadelere yer verdi: 

Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Şentürk, Evkur Yeni Malatyaspor karşısında rakiplerinden daha fazla pozisyonlara girdiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu rövanş maçında Etimesgut Belediyespor, evinde karşılaştığı Evkur Yeni Malatyaspor’a 2-0 mağlup oldu ve elendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Şentürk, Yeni Malatyaspor’dan daha fazla pozisyona girdiklerini belirterek, "Kupada Süper Lig’de şu anda en formda olan Yeni Malatyaspor ile eşleştik. Gerek birinci maçta gerekse ikinci maçta son derece pozitif ve iyi oyunlar oynadığımızı düşünüyorum. Bir kere rakibimizden çok net ve çok daha fazla pozisyonlara girdik. İki lig arasındaki oyuncu farkı bu pozisyonları değerlendirme veya çok basit gol yemede kendini ortaya koydu. Yoksa oyun anlayışımızla, oynadığımız futbolla, oyuncularımın çıkartmış olduğu işten oldukça memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizim asıl işimiz ligde. Devre arasına girdik. Şimdi lige yöneleceğiz. Evkur Yeni Malatyaspor bundan sonraki turlarda da gücünü ortaya koyacaktır düşünüyorum. Rakibimizi tebrik ediyorum. Bu müsabakadan dolayı ve bundan sonraki turlarda tur atlayan takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Alanyaspor galibiyeti sonrası

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Hayati Soydaş: “Böyle ağır bir sahada güzel ve zevkli bir maç izledik. Bu maçta önemli bir galibiyet aldık. Turu getirmedi bize ama en azından 1-0 öne geçtikten sonra beraberlik ve arkasından rehavete kapılmamak ve kazanma isteği oyuncuların motivasyonu beni mutlu etti” diye konuştu

Soner Erdurmuş 'Bizim Hedefimiz Lig'

#Menemenspor Yardımcı Antrenörü Soner Erdurmuş, Kasımpaşa maçının ardından, “Güzel bir maç oynadık. Arkadaşlarımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Ancak bizim hedefimiz lig” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Kasımpaşa’ya 4-1 yenilerek kupaya veda eden Menemenspor’da Yardımcı Antrenör Soner Erdurmuş basın toplantısında konuştu.

İlk maçın dezavantajıyla sahaya çıktıklarını belirten Erdurmuş, “Güzel bir müsabaka oldu. İlk maçtaki skor dezavantajıyla buradaydık. İlk 35. dakikaya kadar iyi oynadık. Ama bu tip takımlara karşı hata yaparsanız ceza yersiniz. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok pozisyon bulduk. Bizim hedefimiz lig. Bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bu maçta forma şansı bulamayan oyuncularımızın durumunu gördük. Kasımpaşa’yı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Trabzonspor’a 5-0 mağlup olan Sivas Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Şenol Kürkçüoğlu, "Rakibimiz gücüyle bizi mağlup etti" dedi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kürkçüoğlu, "Oynadığımız takımın gücü belli. Dört büyük takımdan biri. Şampiyonluk kazanmış bir takıma karşı oynadık. İlk maçta rakibin rotasyonu dolayısıyla elimizden geldiği kadar başa baş mücadele ettik ve 2-2’lik sonuç aldık. Golü erken yememiz direncimizi düşürdü. Sonra topa sahip olarak pas yapmaya çalıştık ama rakip kaleye etkili atak geliştiremedik. Rakibimiz, gücüyle bizi mağlup etti. Kendilerini tebrik ediyorum. Kendi ligimizdeki durumu değerlendirip hazırlıklarımıza devam edeceğiz" dedi.

 

YORUM YAP

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

Fenerbahçe Fenerbahçe
12 Nisan 2024

16:00
- - -

Kayserispor Kayserispor
Trabzonspor Trabzonspor
12 Nisan 2024

16:00
- - -

İstanbulspor İstanbulspor
Karagümrük Karagümrük
12 Nisan 2024

16:00
- - -

Galatasaray Galatasaray
Konyaspor Konyaspor
12 Nisan 2024

16:00
- - -

Samsunspor Samsunspor
Adana Demirspor Adana Demirspor
12 Nisan 2024

16:00
- - -

Gaziantep FK Gaziantep FK
Sivasspor Sivasspor
12 Nisan 2024

16:00
- - -

İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
Kasımpaşa Kasımpaşa
12 Nisan 2024

16:00
- - -

Antalyaspor Antalyaspor
Alanyaspor Alanyaspor
12 Nisan 2024

16:00
- - -

Beşiktaş Beşiktaş
Hatayspor Hatayspor
12 Nisan 2024

16:00
- - -

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
Pendikspor Pendikspor
12 Nisan 2024

16:00
- - -

Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
DETAYLI FİKSTÜR
reklam