reklam
reklam
DOLAR 32,4511 % -0.12
EURO 34,7390 % -0.69
STERLIN 40,5841 % -0.58
FRANG 35,4980 % -0.35
ALTIN 2.440,02 % 0,16
BITCOIN 64.051,87 -0.886

Verimlilik Öz Değerlendirme Denetimi Yapıldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Verimlilik Öz Değerlendirme Denetimi Yapıldı
reklam

Verimlilik Öz Değerlendirme Denetimi Yapıldı

İl Sağlık Müdürlüğü Kalite Koordinatörü Dr.Füsun Coşkuntürk ve ekibi önceki gün Lüleburgaz’da bir dizi Verimlilik Öz Değerlendirme Denetimi gerçekleştirdi.

İl Sağlık Müdürlüğü Kalite Koordinatörü Dr.Füsun Coşkuntürk ve ekibi Lüleburgaz Devlet Hastanesi , Lüleburgaz ADSM ve Babaeski Devlet Hastanesinde Verimlilik Öz Değerlendirme Denetimi gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen Verimlilik Öz Değerlendirme Denetimi’nde hastanede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alındı.

İl Sağlık Müdürlüğü Kalite Koordinatörü Dr.Füsun Coşkuntürk, Lüleburgaz Devlet Hastanesi , Lüleburgaz ADSM ve Babaeski Devlet Hastanesinde Verimlilik Öz Değerlendirme Denetimi gerçekleştirdik. Hastane de yapılan çalışmalar hakkında da sağlık çalışanlarından bilgi aldık. Sağlık hayattaki en önemli şeydir. Elimizdeyken değerini bilmez ancak kaybedildiği zaman kazanmak için her şeyi yaparız. Sağlığımızı kazanmak her şeyimizi veririz ama bir noktadan sonra faydası olmaz. Sağlığın yerine hiç bir şeyin geçmeyeceğini biliriz. Sağlık insan hayatında en değerli olandır. Kendimizi koruma yollarını bilmeli, sağlığın korunması ile temizlik, gıda, spor etkinliklerine katılmalıyız. Hastalıklardan korunmak için sağlıklı olmamız gerekir. Yaşamın gerekliliği sonucunda günün yorgunluğu, hareketi sonucunda ister istemez yoruluruz. Beslenmemize dikkat etmeyiz belki de besinlerdeki mikroplar bizi çeşitli sebeplerden dolayı hasta eder. Şehir hayatı bizi fazla yormaktadır. Beslenme alışkanlıklarının sabit kalmış olması, düzene girmeyen hayat bağışıklık sistemini olumsuz etkilemektedir dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent