reklam
reklam
DOLAR 32,3864 % -0.12
EURO 34,6238 % -0.54
STERLIN 40,5146 % -0.76
FRANG 35,2602 % -1.15
ALTIN 2.389,55 % -1,87
BITCOIN 60.335,70 -3.912

Şekerbank Müşterileriyle İftarda Buluştu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Şekerbank Müşterileriyle İftarda Buluştu
reklam

Kırklareli Şekerbank Şube Müdürlüğü önceki akşam, iftar yemeği vererek müşterileriyle bir araya geldi.

Kırklareli Şekerbank Şube Müdürlüğünün düzenlediği iftar, Cafe 288’de açık havada yapıldı.

Şekerbank Kırklareli Şubesi çalışanlarının da hazır bulunduğu iftar sofrasına Kırklareli Ziraat Odası Yönetim Kurulu, Kofçaz Ziraat Odası Yönetim Kurulu, Kırklareli İl Tarım Müdürlüğü Yöneticileri, Kırklareli Toprak Mahsulleri Ofisi Yönetimi, Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Kırklareli ve Kofçaz Şubeleri, S.S. Kırklareli Barajı Sulama Kooperatifi ve yerel üreticiler katıldı.

Şekerbank, İftar Yemeği Verdi

Davetlilerle ayrı ayrı ilgilenen Şube Müdürü Muhiddin Oruç, “1953 yılında Anadolu’da yüzbinlerce pancar kooperatifi üyesi çiftçinin birikimleri ile kurulan Şekerbank, Tarım sektörünün paydaşları olan siz değerli Kamu Kurumları,Sivil Toplum Örgütleri,Kooperatifler ve yerel üreticiler ile bir araya gelerek, kurumlar ve kişiler arasında iletişimi arttırarak, tarımsal ve kırsal kalkınmayı desteklemek ve üretimin sürdürülmesi misyonu ile her yıl şubelerimizde geleneksel hale getirdiği iftar programları düzenlemekte. Bu vesileyle bu gün sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Ayrıca Bu gün şubemizin açılışının 11.yıl dönümü olması bizim için ayrı bir önem arz etmekte.”

Şekerbank Şube Müdürlüğünün düzenlediği iftar nedeniyle duygularını dile getiren davetliler ise, verilen iftar yemeğinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Şube Müdürü Muhiddin Oruç’a teşekkür ettiler.

İftar davetine katılan Şekerbank Bölge Müdürü Rahime Özlem Baysal, Tarım Bölge Yönetmeni Hamdi Uslu ve Bölge Müdürlüğü Personeli Bülent Gürsoy da Şube çalışanları ve müşterileriyle aynı sofrada oruç açtı.

Bölge Müdürü Baysal “Şubelerimizle her zaman iletişim halindeyiz. Bazen iş için, bazen de etkinlikler nedeniyle bir araya geldiğimizde şube çalışanlarımızla olduğu kadar müşterilerimizle de kaynaşma fırsatı buluyoruz. İftar organizasyonunu düzenleyen Kırklareli Şubemize ve katılan herkese teşekkür ediyoruz.”

 

Haber/Kaynak: Sınırkent