reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.126,01 -1.891

“Halkın Başkanına Bu Yakışırdı!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
“Halkın Başkanına Bu Yakışırdı!”
reklam

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden Kırklareli’de ihtiyaç sahibi bir vatandaşın yardım beklediği haberini alan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ihtiyaç sahibi aileye yardım eli uzattı.

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden “Kırklareli’de bir ihtiyaç sahibinin çocuklarına karne hediyesi için elbise ve oyuncak lazım. İki çocuğu var birisi anasınıfına gidiyor diğeri de 3 yaşında. Bir hayırsever lazım” mesajı paylaşan kullanıcının sesini Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu duydu. Yardım çağrısına kayıtsız kalmayarak söz konusu çocuklar için harekete geçen Başkan Kesimoğlu ailenin iletişim bilgilerine ulaşarak ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Başkan Kesimoğlu ihtiyaçların belirlenmesinin ardından çocuklar için gereken malzemeleri temin ederek aileye ulaştırdı. Söz konusu yardımın aileye ulaştığı haberini alan kullanıcı “Bu tatlı kızları bugün çok sevindirdiği için Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Bey’e çok teşekkür ederim” mesajı paylaştı. Başkan Kesimoğlu’da bu mesaja “Böyle bir güzelliğe aracı olduğunuz için ben teşekkür ederim. Kırklareli’den ne zaman böyle bir istekle karşılaşırsanız adres belli, ben buradayım” diyerek karşılık verdi. Başkan Kesimoğlu tarafından gösterilen duyarlılık taraflı, tarafsız herkesin takdirini topladı. Başkan Kesimoğlu tarafından gönderilen mesajların altına “Halkın Başkanına bu yakışırdı” yorumları gönderildi.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Başkan Kesimoğlu “Bizler vatandaşlarımızın ihtiyaç ve isteklerini karşılayabilmek için bu göreve talip olduk. Sağ olsun vatandaşlarımızın da ilgi ve teveccühü sayesinde bu görevi icra ediyoruz. Elbette vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına kayıtsız kalamayız. Her zaman vatandaşlarımızın yardım çağrılarına kulak vereceğiz. Elimizden geldiği ölçüde Kırklarelili vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına imkanlarımızı kullanacağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek çok güzel bir duygu ancak biz yoksul vatandaşlarımıza yardım etmekten ziyade yoksulluğun olmadığı bir ülkede yaşamak istiyoruz. Güzel yarınların bizleri beklediğini biliyoruz. Bu duygu ve düşünceler eşliğinde vatandaşımızın sesini duyurarak bize ulaşmasına katkıda bulunan yardımsever vatandaşımıza teşekkür ediyor, karne hediyelerine kavuşan minik yavrularımıza da gelecekteki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.  

 

Haber/Kaynak: Sınırkent