reklam
reklam
DOLAR 32,5322 % 0.27
EURO 34,9321 % 0.16
STERLIN 40,6178 % 0.11
FRANG 35,6788 % 0.41
ALTIN 2.445,07 % 0,26
BITCOIN 63.669,26 0.747

Yazı İşleri Müdürümüze Plaket Verildi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Yazı İşleri Müdürümüze Plaket Verildi
reklam

Sınırkent Gazetesi Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Bahar Satılmış’a, İstiklal Ortaokulu Müdürü Nejat Büyükyakalı tarafından plaket takdim edildi.

Ural Medya’ya ait Kırklareli Merkez Ofisini ziyaret eden İstiklal Ortaokulu Müdürü Nejat Büyükyakalı ile İstiklal Ortaokulu Öğretmenlerinden Hülya İlginoğlu, İstiklal Ortaokulu Yıl Sonu Gazetesi’nin hazırlanmasında emek ve katkılarından ötürü Sınırkent Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bahar Satılmış’a teşekkür plaketi hediye ettiler. Her yıl geleneksel olarak İstiklal Ortaokulu ve Ural Medya işbirliğiyle hazırlanan yıl sonu gazetesinde, bu yıl da yıl içerisinde İstiklal Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan etkinliklerin haberlerine yer verildi.

İstiklal Ortaokulu Yıl Sonu Gazetesi’nin tasarımı ve baskıya hazırlanış aşamasında göstermiş olduğu üstün gayretlerden ötürü Sınırkent Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bahar Satılmış’a teşekkür eden Okul Müdürü Nejat Büyükyakalı “İstiklal Ortaokulu tarafından her yıl öğrencilerimizin yıl içerisinde yaptığı etkinliklere yer verdiğimiz yıl sonu gazetemizi çıkartıyoruz. Gazetemizin içeriğinde eğitim öğretim yılı boyunca öğretmenlerimizin öncülüğünde yapılan faaliyetler yer alıyor. Çocuklarımız için çok ayrı bir motivasyon kaynağı olduğuna inanıyoruz. Hazırlanan gazete hem yapılan etkinliklerin kalıcı olmasını sağlıyor, hem de öğrencilerimizin etkinliklere katılımaya teşvik edilmesine fayda sağlıyor. Aynı şekilde gazetemizin içerisinde yıl içerisinde düzenlenen müsabakalarda derece elde ederek, okulumuzun gurur kaynağı olan öğrencilerimizi de onore ediyoruz. Bu açıdan gazetemizin düzenli olarak çıkartılmasına büyük önem veriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle gazetemizin yayınlanması için üstün gayretlerinden ötürü okulumuz öğretmenlerinden Hülya İlginoğlu, Sınırkent Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bahar Satılmış ve yıl içerisinde yapılan etkinliklere katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent