reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.778,77 0.99

Başkan Albayrak Çorlu'da Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürlüklerini Ziyaret Etti

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Albayrak Çorlu'da Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürlüklerini Ziyaret Etti
reklam

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Çorlu İtfaiye Şube Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Çorlu Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ile Gıda Kontrol ve Mezbahalar Şube Müdürlüğü ziyaret ederek çalışmalar hakkında daire başkanlarından bilgi aldı.

Mesaisini gün boyu Çorlu ve Ergene ilçesinde sürdüren Başkan Kadir Albayrak, Çorlu İtfaiye Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek ekiplerin ilçe genelindeki faaliyetleri, çalışma sistemi ve personel yapısı hakkında İtfaiye Dairesi Başkanı Emin Pehlivan'dan bilgi aldı. İtfaiye istasyonunda incelemelerde de bulunan Başkan Kadir Albayrak, görevli personele iyi çalışmalar diledi.

Daha sonra Çorlu Mezarlıklar Şube Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü'nün Çorlu genelindeki faaliyetleri hakkında Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan'dan bilgi aldı. Başkan Albayrak, incelemelerinin ardından personele iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin denetiminde bulunan Asri, Havuzlar ve Emlak Konutları Mezarlıklarını da inceleyen Başkan Albayrak, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Mezarlıkların ardından Çorlu Mezbahasını ziyaret eden Başkan Albayrak, burada da birtakım incelemelerde bulundu ve mezbahanın çalışma sistemi hakkında Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan'dan bilgiler aldı.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent