reklam
reklam
DOLAR 32,3979 % -0.13
EURO 34,7936 % 0.14
STERLIN 40,7437 % 0.42
FRANG 35,5708 % 0.27
ALTIN 2.434,08 % -0,19
BITCOIN 62.860,01 -0.948

Başkan Altıntaş “Kültür Merkezimizi Yeniliyoruz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Altıntaş “Kültür Merkezimizi Yeniliyoruz”
reklam

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Atatürk Kültür Merkezi’nde devam eden dış cephe yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan çalışmaların dış cephe ve iç dekorasyonu kapsadığını ifade eden Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş çalışmalarda sona gelindiğini söyledi. Çatı, bahçe ve spor alanlarında da çeşitli düzenlemeler yapılacağını ifade eden Başkan Altıntaş ekiplerin büyük bir özveriyle çalıştığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş “Binamızın dış cephesinin tamamını yaklaşık bin 900 metrekare polimer dış cephe kaplaması ve taş yünü izolasyon ürünleri ile ısı yalıtımı sağlayarak yeniliyoruz. Dış cephe çalışmalarımızın devamında, su sızdıran merkez çatının tadilatı ile bina ve çatı arasında soğuk ve yağmur girmesine ve rutubete neden olan alanların izolasyonu yapılacak. Büyük salonda ısı yalıtımı ve akustik sağlamak amaçlı ise asma tavan ve ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri ile ışık, ses sistemleri ihtiyaçlarının giderilerek, Kültür Merkezimizin tüm alanlarının halkımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir mekan olması için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalar ile birlikte Kültür Merkezimizin içinde bulunduğu parkımızın spor alanları, yazlık düğün alanı ve yeşil alanları yenilenerek hemşerilerimizin hizmetine sunulacak” dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent