reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.866,52 -1.129

“İmar Barışı” Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
“İmar Barışı” Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
reklam

Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından Üsküp Belediyesi’nde yaşayan vatandaşlar “İmar Barışı” düzenlemesi hakkında bilgilendirildi.

Üsküp Beldesi’nde, Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kamuoyunda "İmar Barışı" olarak bilinen "Yapı Kayıt Belgesi Verilmesine İlişkin Usul ve Esaslar” başlıklı düzenleme hakkında 16 Ağustos Perşembe günü Üsküp Belediyesi Kültür Evi binasında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Saat 11:00’ de başlayan toplantıya Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, Üsküp Belediyesi Fen İşleri yetkilileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Yücel ÇELEBİOĞLU, Çevre ve Şehircilik Şube Müdürü Tarık EVELEK ve Çevre ve Şehircilik Makine Mühendisi Kemal ÖZKAN tarafından düzenlenen toplantıda “İmar Barışı” hakkında detaylı bilgiler katılımcılarla paylaşıldı ve ruhsatsız yapı sahiplerinin bu fırsatı kaçırmaması dile getirildi. Toplantı katılımcıların sorduğu sorulara Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkililerinin verdiği cevaplarla sona erdi.

Toplantıda söz alan Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap “Öncelikle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerine bu toplantıdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşlarımızın kafasında ki soruların birçoğunun cevabını bulduğunu düşünüyorum. Ruhsatsız yapı sahiplerine de bu fırsatı kaçırmamaları çağrısını yapıyorum. Alınacak olan Yapı Kayıt Belgesi, Yapı Kullanma İzin Belgesi’ ne denk olacak. Bu tarihi bir fırsattır” dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent