reklam
reklam
DOLAR 32,3145 % -0.36
EURO 34,6402 % -0.62
STERLIN 40,5343 % -0.74
FRANG 35,4109 % -0.77
ALTIN 2.407,09 % -1,15
BITCOIN 63.430,23 1.8

Ülkücüler, Köy Okuluna Yardım Eli Uzattılar

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Ülkücüler, Köy Okuluna Yardım Eli Uzattılar
reklam

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı tarafından başlatılan “Kardeş Köy Okulu Projesi” ilk meyvelerini verdi.

Kırklareli Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Ahmet Yıldırım, kardeş köy okulu projesi kapsamında İl Merkezi ve ilçelerde bulunan Ülkü Ocaklarının yardım topladığını ve toplanan yardımların belirlenen okullara ulaştırılmaya başladığını açıkladı. Konuyla ilgili ilk adımın Babaeski Ülkü Ocakları tarafından atıldığını ifade eden Başkan Yıldırım, proje kapsamında seçilen kardeş köy okulunun Iğdır’a bağlı Söğütlü Köy Okulu olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Babaeski Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Vural ise “Babaeski Ülkü Ocakları olarak, Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımız tarafından başlatılan kardeş köy okulu projesi kapsamında çalışmamızı hayata geçirdik.

Proje kapsamında bir kardeş köy okulu belirlememiz gerekiyordu. Bizde bu tercihimizi Iğdır’a bağlı Söğütlü Köyü’nden yana kullandık.

 Proje kapsamında hayırsever vatandaşlarımız ve ülkücü gönüldaşlarımızdan topladığımız kitap ve kırtasiye malzemeleri gibi eşyaları; Söğütlü Köyü’nde bulunan okulumuza ulaştırdık.

Söz konusu projenin hayata geçirilmesinde yardımı, emeği ve desteği olan herkesten Allah razı olsun.

Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyoruz.

Ülkü Ocakları olarak, Türk Gençline karşılıksız olarak hizmet etmeye devam edeceğimizi de bir kez daha ilan ediyoruz” dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent