reklam
reklam
DOLAR 32,3816 % -0.18
EURO 34,7110 % -0.11
STERLIN 40,6408 % 0.16
FRANG 35,4733 % -0.01
ALTIN 2.429,83 % -0,36
BITCOIN 62.394,00 -2.103

Turhan Altıntel “Başkanlık İddialarını” Değerlendirdi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Turhan Altıntel “Başkanlık İddialarını”  Değerlendirdi
reklam

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden Turhan Altıntel’in Kırklarelispor Başkanlığı’na aday olacağı ve yönetiminde Serkan Yeniçeri ile Hakan Atasayar gibi isimleri bulunduracağı iddia edildi. Konuyla ilgili görüşme fırsatı bulduğumuz Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel “Bu söylentiler tamamen spekülasyon amacıyla yapılmaktadır. Mevcut yönetimin yanındayız” dedi.

Sosyal medya üzerinden Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel’in Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ile görüşüp olağanüstü kongre kararı almasını isteyeceği ve Kırklarelispor Kulübü başkanlığına aday olacağı iddia edildi. Serkan Yeniçeri’nin sözleriyle ortaya atılan iddiaya göre Serkan Yeniçeri ve Hakan Atasayar gibi isimlerin yanı sıra Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can’ın da yönetime alınacağı söylendi. Hatta bu iddialar o kadar ileriye taşındı ki, Turhan Altıntel’in takımın başına Güvenç Kurtar’ı teknik direktör olarak getireceği ve süper lig tecrübesi olan futbolcuları da takıma kazandıracağı söylendi!

Bu iddiaların gölgesinde kongreye giden Kırklarelispor, mevcut başkan Volkan Can ve ekibi ile “Yola devam” kararı aldı. Geçtiğimiz gün konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel “Bu iddiaların nereden ortaya çıktığını anlamakta zorlanıyorum. Böyle bir şey söz konusu olabilir mi? Kırklarelispor ortada kalmış bir durumda değildir. Mevcut yönetim de başarısız değildir. Bir takım iddiaların olduğu benimde kulağıma geldi. Bunlar tamamen spekülasyondan ibarettir. Prim yapmak için Kırklarelispor’un ve benim ismimi kullanıyorlar. Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ve ekibinin Kırklarelispor’u nasıl bir vaziyetteyken aldığını ve ne duruma getirdiğini hepimiz görüyoruz. Böyle içi boş söylentiler ile mevcut yönetimi yıpratmaya çalışmak Kırklareli’ne ve Kırklarelispor’a hiçbir şey kazandırmaz. Sporu seven bir işadamı olarak bugüne kadar Kırklareli ve Kırklarelispor için nasıl karşılıksız bir şekilde hizmet etmiş ve fedakârlık yapmışsam, bundan sonrada aynı şekilde kulübümüze ve şehrimize karşılıksız bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğim. Geçtiğimiz günlerde yeniden Kırklarelispor Kulübü Başkanlığına seçilen Volkan Can kardeşimi ve ekibini kutluyorum, görevlerinde başarılar diliyorum. Kulübümüzün ve yönetimimizin başarılı olması için üzerime düşen görev ve sorumlulukları da seve seve yerine getireceğimi bir kez daha beyan ediyorum” dedi. 

 

Haber/Kaynak: Sınırkent