reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.450,72 0.872

Yıl İçerisinde Yapılan Çalışmalar Sergilendi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Yıl İçerisinde Yapılan Çalışmalar Sergilendi
reklam

Yıl İçerisinde Yapılan Çalışmalar Sergilendi

Pınarhisar Halk Eğitim Merkezi’nin yıl içi düzenledikleri kurslarda yapılan ürünlerin tanıtıldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

Yıl içi düzenledikleri kurslarda yapılan ürünlerin tanıtıldığı sergiye Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu, Belediye Başkan Vekili Burcu Dinçer Gürbüz ve İl Genel Meclis Üyesi Ersan Şahin ile birlikte katıldı.
Serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu,Halk Eğitim Merkezimizin yıl içi düzenledikleri kurslarda yapılan ürünlerin tanıtıldığı sergiye Belediye Başkan Vekilimiz Burcu Dinçer Gürbüz ve İl Genel Meclis Üyemiz Ersan Şahin ile katıldık.
Basta Halk Eğitim Müdürümüz, Öğretmenlerimiz ve Kursiyerlere sergiledikleri performans için teşekkür ederiz dedi.

Halk eğitim merkezlerinin önemine vurgu yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu, Artık günümüzde her il ve ilçelerde olan Halk eğitim merkezleri bir çok insana öğrenme ve meslek sahibi olmayı sağlamaktadır. Birçok dalı olan bu merkezler sayesinde insanları meslek erbabı yapmıştır. Kendi içinde başarıya ulaşmıştır. Her yaştan insanın gidebildiği kurslarda bilgisayar  , aşçılık , yabancı dil , terzilik vb.  kurslar bulunmaktadır. Bilgisayar kullanımı artık günümüzde ki teknolojik koşullarda her yaştan insanın öğrenmesi gereken bir icat olmuştur. Halk eğitim merkezleri bilgisayar kurslarıyla hem günlük hayatımız için hem de iş hayatımız için çok büyük olanaklar sağlıyor. Belki de halk eğitim merkezlerinin bu kursları olmasa o kadar lezzetli yemekleri yiyemeyecektik. Aşçılık kursları da bir çok kişinin meslek sahibi olmasını sağlıyor. Restoranlar , lokantalar , pastanelerde ki aşçı ve ustaların hepsi değil belki bir çoğu halk eğitim merkezlerinin kurslarından faydalanarak günümüzde meslek sahibi oluyor. Dil eğitimi de olan kurslarda artık istediğimiz yabancı dili öğrenebiliyoruz. Her yaştan insan topluma kazandıran ve o insanları içinde bir çok işe başarıya vesile olan merkezler çok faydalı ve başarılı eğitim ve öğretim sağlıyor. Bunu da verdiği belgelerle onaylıyor. Birçok ev hanımı bu kurslardan faydalanarak başarı belgelerini alıp meslek sahibi olup , ekonomik  özgürlüklerini sağlıyor. Topluma faydalı birer birey oluyorlar dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent